Închide meniul

„Kosovo e mai bună decât România!” Albion Rrahmani „rupe plasele” la Rapid şi anunţă: „Vreau la Real Madrid”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 februarie 2024, 13:03

„Kosovo e mai bună decât România! Albion Rrahmani „rupe plasele la Rapid şi anunţă: „Vreau la Real Madrid

"Kosovo e mai bună decât România!" Albion Rrahmani "rupe plasele" la Rapid şi anunţă: "Vreau la Real Madrid"

Albion Rrahmani, după CFR Cluj - Rapid / Profimedia

Albion Rrahmani „rupe plasele” la Rapid şi a avertizat România, după ce „tricolorii” au picat în aceeaşi grupă cu Kosovo în Nations League. România şi Kosovo se vor întâlni în Nations League, după ce au jucat şi în preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de la Pristina s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în timp ce partida de pe Arena Naţională a fost câştigată cu 2-0 de jucătorii lui Edi Iordănescu.

Albion Rrahmani „rupe plasele” la Rapid şi îi avertizează pe „tricolori”

Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid, este încântat de faptul că naţionala sa a căzut din nou în grupă cu România. Rrahmani ştie că echipa lui Edi Iordănescu nu este un adversar uşor, dar este convins că jucătorii din Kosovo vor fi mai concentraţi la meciurile din Nations League şi spune că echipa sa naţională este mai bună decât România:

„Cred și sper că vom domina. Din punct de vedere calitativ, suntem cei mai buni din grupă, am jucat cu România de două ori și știm că nu este un adversar ușor, dar de data aceasta suntem și mai concentrați.

Avem jucători care au cele mai bune momente din cariera lor la cluburile pentru care joacă și sper să ne unim cu toții și să câștigăm. Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România.

Reclamă

Am vorbit cu niște prieteni care au spus că am putea pica cu România și Estonia. Nu ne-am dorit Estonia pentru că este prea frig. Suntem în grupă cu România și sper să câștigăm în două meciuri”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit gsp.ro.

Albion Rrahmani visează să ajungă la Real Madrid

Albion Rrahmani a dezvăluit că mai multe cluburi au fost interesate de serviciile sale, după prestaţiile bune în tricoul lui Rapid, înainte de accidentare. Atacantul kosovar speră să devină din ce în ce mai bun şi visează să devină jucătorul lui Real Madrid:

„Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”, a mai spus Albion Rrahmani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și