Închide meniul
VIDEO

România – Kosovo 2-0. Nicolae Stanciu a marcat cu un şut fabulos, după ce a ratat şi un penalty. Mihăilă, un nou gol la naţională

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 0:25 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:56

România – Kosovo 2-0. Nicolae Stanciu a marcat cu un şut fabulos, după ce a ratat şi un penalty. Mihăilă, un nou gol la naţională

Fotbalistii romani Ianis Hagi si Nicolae Stanciu in meciul de fotbal dintre Romania si Kosovo, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, marti 12 septembrie 2023.,Image: 804831960, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

România – Kosovo 2-0 a fost Live Video pe Antena 1 și în AntenaPlay. Naţionala lui Edi Iordănescu a învins dramatic pe Kosovo, cu două goluri marcate după minutul 83. Stanciu şi Mihăilă au adus victoria României. Stanciu a mai ratat şi un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins dramatic pe Kosovo, scor 2-0, şi se menţine pe locul al doilea în grupă, cu un punct peste naţionala Israelului.

Cum arată clasamentul din grupa României

  • Elveţia 14 puncte
  • România 12 puncte
  • Israel 11 puncte
  • Kosovo 5 puncte
  • Belarus 4 puncte
  • Andorra 2 puncte

VEZI FAZELE VIDEO DIN România – Kosovo 2-0

Min. 90+5: FINAL DE MECI! România – Kosovo 2-0! Stanciu şi Mihăilă au marcat pentru noi!

Min. 90+1: GOOOL România! Valentin Mihăilă a marcat cu un şut sub bară, după o pasă a lui Raţiu.

Min. 88: Ocazie România! Olimpiu Moruţan a scăpat singur în careu, dar mingea a fost respinsă de portarul de la Kosovo.

Reclamă

Min. 87: Ocazie România! Denis Alibec a ratat incredibil, singur cu portarul! Atacantul României a tras pe lângă poartă!

Min. 83: România – Kosovo 1-0! GOOOL Nicolae Stanciu! Căpitanul României a marcat cu un şut violent de la marginea careului. Mingea a lovit bara şi a întrat în poarta celor de la Kosovo.

Min. 77: Încă o schimbare la România! A ieşit Cicâldău, a intrat Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 71: Două schimbări la România! Au ieşit Florinel Coman şi Ianis Hagi, au intrat Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan.

Min. 61: Nicolae Stanciu a ratat penalty-ul! Momente dramatice pe Arena Naţională.

Min. 58:  Penalty pentru România! Ianis Hagi pasează în careu, iar arbitrul a acordat penalty la duelul dintre Coman şi Loshaj.

Min. 48: Ocazie România! Alibec trage de la 20 de metri, dar Muric respinge în corner.

Min. 46: Schimbare la România! A intrat Alibec, a ieşit Puşcaş!

Min. 45+2: PAUZĂ ÎN ROMÂNIA – KOSOVO! 

Min. 41: Muriqi a fost eliminare după ce a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat!

Reclamă

Min. 41: Ocazie Kosovo! Şutul lui Zhegrova a trecut puţin pe lângă poarta lui Moldovan.

Min. 40: Ocazie România! Florinel Coman a fost blocat!

Min. 29: Ocazie uluitoare pentru Kosovo! Burcă a gafat incredibil, mingea a fost deviată de Muriqi, dar Drăguşin a respins mingea de pe linia porţii!

Min. 26: O nouă ocazie pentru România! Bancu a tras din poziţie favorabilă, dar mingea a trecut mult pe lângă poartă.

Min. 23: Ocazie uriaşă România! Ianis Hagi a tras din interiorul careului, dar mingea a trecut prin faţa porţii celor de la Kosovo.

Update: Meciul s-a reluat din minutul 18. 

Update: Cele două echipe au revenit pe teren şi fac câteva mişcări de încălzire.

Update: Unul dintre fanii implicaţi în scandal a fost Andrei Preda, un susţinător al celor de la FC U Craiova, cunoscut şi sub numele de „Gogoaşă”. Acesta face parte din grupul „Uniţi sub Tricolor”, care susţine echipa naţională a României.

Update: Nicolae Stanciu a avut un dialog uluitor cu ultraşii români. Detalii AICI.

Min. 22: Arbitrul a trimis echipele la vestiare. Acolo a ajuns şi preşedintele Federaţiei Române de fotbal, Răzvan Burleanu.

Min. 18: Meciul a fost întrerupt din cauza torţelor aprinse de fanii români, dar şi a scandărilor şi bannerelor cu tentă politică.

Min. 14: Berisha a primit şi el cartonaşul galben după ce l-a faultat pe Raţiu.

Min. 10: Prima şut pe poartă al meciului. Zhegrova a tras de la marginea careului, dar Horaţiu Moldovan.

Min. 9: Andrei Burcă a primit cartonaşul galben după ce l-a faultat Rashica.

Min. 4: A primă acţiune a tricolorilor. Stanciu a pasat pe partea stângă, dar Nicuşor Bancu a greşit preluarea.

Min. 1: A început partida dintre România şi Kosovo! Atmosferă fantastică pe Arena Naţională. Adda a cântat imnul naţional!

LIVE VIDEO România – Kosovo – echipa de start a României

Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu, Stanciu – Hagi, Puşcaş, Coman

Selecţioner: Edi Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 13. Mihăilă, 17. Bîrligea, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora, 23. Sorescu

Kosovo: Muric – Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, Berisha, Loshaj , Berisha – Rashica, Muriqi

Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Krasniqi

Antrenor: Primoz Gliha

România – Kosovo LIVE VIDEO, 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 17:00: Victor Becali, reacţie categorică despre George Puşcaş, înainte de România – Kosovo. Detalii AICI. 

Update 16:30: Florin Gardoş, discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României. DetaliiAICI

Update 15:00: Kosovo are lotul mai scump decât al României. Detalii AICI

Update 11:38: Lotul României pentru meciul cu Kosovo. Edi Iordănescu a efectuat o singură schimbare faţă de meciul cu Israel. Cristi Manea, accidentat la antrenamentul de luni, a fost înlocuit de Daniel Bîrligea.

Update 10:05: Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în primul 11 al meciului cu Kosovo. Detalii AICI.

Update 09:05: Cristi Manea ratează meciul cu Kosovo. Detalii AICI

Update 08:53: Cine este Willy Delajod, arbitrul delegat la meciul dintre România şi Kosovo. Detalii AICI.

Update 08:34: Selecţionerul Primoz Gliha a vorbit înaintea meciului dintre România şi Kosovo. Detalii AICI.

Ştirea iniţială.

Cu doar un punct peste Israel, naţionala României este condamnată să câştige pentru a fi sigură că rămâne pe locul al doilea. Iar semnalul de luptă a venit chiar de la selecţionerul Edi Iordănescu, cel care a anunţat şi schimbări în prima echipă şi a promis un joc ofensiv.

„Meciul cu Kosovo este unul foarte important. O dată pentru că avem nevoie să ţinem de locul 2, avem nevoie să aducem 3 puncte la clasament. Şi avem nevoie să tranşăm şi lupta cu kosovarii. Au reprezentanţi în fiecare din cele top 5 campionate din Europa şi sunt jucători care joacă constant acolo. Toate meciurile sunt cu mult angajament. Fotbalul românesc suferă la angajament de ani de zile.

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene. Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Si Andrei Burcă, unul dintre stâlpii din apărarea naţionalei României a transmis un mesaj de luptă înaintea duelului care ne poate duce mai aproape de EURO. Burcă a vorbit despre un adevărat „moment zero” la naţionala României în meciul cu Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Este momentul zero mâine (n.r. – marţi), în care dovedeşti cu adevărat dacă eşti familie sau nu. Vreau să responsabilizez pe oricine din cadrul grupului, nu-l avem pe Messi sau Ronaldo în echipă, să decidă de unul singur un meci. Aici doar cu forţa grupului putem face performanţă.

Sunt normal criticile, le acceptăm, când jucăm bine, o să ne laude. Ştim ce avem de făcut, trebuie să ne concentrăm pentru partida de mâine să luăm cele trei puncte.

Va fi un meci de luptă, în primul rând trebuie să ne dăm viaţa pe teren, să facem cumva să luăm cele trei puncte”, a declarat Andrei Burcă, într-un interviu pentru AntenaSport.

România – Kosovo LIVE VIDEO, 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Şi Nicolae Stanciu a vorbit, imediat după meciul cu Israel, de importanţa uriaşă a partidei cu Kosovo. Căpitanul naţionalei României a spus că este „un meci vital”.

„Ne aşteaptă un meci cu Kosovo pe care trebuie să-l câştigăm, dacă vrem să ajungem la EURO. Normal că e vital! A devenit vital meciul cu Kosovo, nu îţi mai permiţi paşi greşiţi. Dacă nu câştigăm cu Kosovo, jocul rezultatelor poate să te ducă pe locul 3″, a declarat Nicolae Stanciu pentru AS.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și