Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Helmut Duckadam îi ironizează pe portarii convocaţi: „Au atâtea selecții câte am și eu”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 21:35

Kosovo – România LIVE VIDEO | Helmut Duckadam îi ironizează pe portarii convocaţi: Au atâtea selecții câte am și eu”

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam îi ironizează pe portarii convocaţi de Edi Iordănescu la naţională. Kosovo – România e pe 16 iunie, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta legendă a Stelei, care a apărat 4 lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor din 1986, a spus cine crede că va apăra poarta naţionalei la dubla cu Kosovo şi Elveţia.

Helmut Duckadam îi ironizează pe portarii convocaţi de Edi Iordănescu la naţională

Toți au tot atâtea selecții câte am și eu, două. Am cât toți trei la un loc”, a spus Helmut Duckadam, râzând, pentru digisport.ro.

Ștefan Târnovanu și Horațiu Moldovan au fiecare câte o selecție la echipa națională.

Duckadam a spus că, dacă ar fi decizia lui, l-ar titulariza pe Aioani în poarta echipei naţionale.

Reclamă

Eu aș merge pe Aioani, e campionul României, a fost mai constant pe final de campionat”, a subliniat Helmut Duckadam.

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024

Edi Iordănescu a vorbit despre revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României, pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile Euro 2024.

Ianis Hagi revine la naţională după ce a lipsit la ultima dublă, cu Andorra şi Belarus. Atunci, Gică Hagi i-a reproşat selecţionerului că nu l-a adus pe Ianis, chiar dacă jucătorul lui Rangers de-abia revenise după lunga acccidentare.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Ianis poate ajuta România să facă încă un pas spre primul turneu final după o pauză de opt ani. Edi Iordănescu a vorbit şi despre forma arătată recent de Florinel Coman.

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Ianis Hagi

Înainte de orice, vreau ca orice jucător care va fi folosit să se pună în slujba echipei și să dea tot ce are mai bun. (n.r. despre revenirile lui Ianis Hagi și Florinel Coman) Nu aș vrea să mă raportez doar la anumite nume. Sigur că sunt niște reveniri și așteptam de mult să vină, dar cred că fiecare dintre ei va veni cu maximă responsabilitate și entuziasm.

De altfel, aștept de la ei ce aștept de la fiecare jucător în parte, să aducă un plus de valoare, ambiție, orgoliu, personalitate. Sunt elemente care sunt capitale pentru a face performanță. Avem nevoie de grup, ca băieții să pună ce au mai bun în slujba echipei.

Cred că putem ieși bine din această dublă, vrem să obținem cât mai mult din aceste două meciuri. Am acum un grup de jucători mult schimbat în bine, suntem pe drumul cel bun!”, a spus Iordănescu jr., potrivit frf.ro.

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de mai mult de un an. „Regele” a dezvăluit că ultima discuţie dintre cei doi a avut loc atunci când fiul „Generalului” a devenit selecţionerul României, la începutul lui 2022.

Relaţia dintre Hagi şi Iordănescu s-a deteriorat şi înaintea dublei din preliminariie Euro 2024 cu Andorra şi Belarus, din această primăvară. Hagi a fost scos din minţi de faptul că Ianis nu a prins lotul preliminar.

„E tanar şi o să-i treacă. Trebuie să-i treacă, altfel nu e bine. La fotbal se zic multe. (n.r. – Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. – secundul), să ne vadă.

Reclamă

E ocupat, probabil (n.r. – Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Recomandări
  • Helmut Duckadam îi ironizează pe portarii convocaţi pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia
  • Duckadam, cu 2 convocări la naţională, egalează convocările celor 3 portari

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și