Închide meniul

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an! Hagi: „E ocupat, probabil, are prea multă treabă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2023, 9:18

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an! Hagi: „E ocupat, probabil, are prea multă treabă

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de mai mult de un an

Colaj Gică Hagi şi Edi Iordănescu / Hepta

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de mai mult de un an. „Regele” a dezvăluit că ultima discuţie dintre cei doi a avut loc atunci când fiul „Generalului” a devenit selecţionerul României, la începutul lui 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre Hagi şi Iordănescu s-a deteriorat şi înaintea dublei din preliminariie Euro 2024 cu Andorra şi Belarus, din această primăvară. Hagi a fost scos din minţi de faptul că Ianis nu a prins lotul preliminar.

Ianis de-abia revenise la Rangers după o lungă accidentare şi selecţionerul nu l-a cooptat nici în lotul preliminar, ţinând cont de importanţa primelor două dueluri din Grupa I de calificare la Euro 2024.

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an

„E tanar şi o să-i treacă. Trebuie să-i treacă, altfel nu e bine. La fotbal se zic multe. (n.r. – Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. – secundul), să ne vadă.

E ocupat, probabil (n.r. – Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legată de Ianis Hagi

Între timp, relaţia dintre cei doi revine la normal. Ianis este în lot pentru partidele cu Kosovo şi Elveţia. Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la 21:45.

”Sunt două meciuri pe care le avem, cu Kosovo și Elveția, cred că toată țara trebuie să se concentreze pe următoarele două meciuri. Suntem într-o poziție favorabilă, șase puncte din șase. Suntem la mâna noastră deocamdată, trebuie să câștigăm meciurile și atâta tot.

Aștept convocarea de la 16 ani, de când am început în Liga 1. Este visul oricărui jucător să joace la echipa națională. Nu există o echipă mai mare decât echipa națională, asta e mentalitatea mea. Ești mândru, ai oportunitatea să reprezinți o țară întreagă și nu mergi acolo pentru bani sau pentru altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu aștept convocarea și voi da 100%. Cu genunchiul sunt 100% din ianuarie, nu pot să intru pe teren fără să fiu 100%. Apoi intrăm în detalii mai mici, capacitatea aerobă, puterea în picioare, tranzițiile. Mă simt foarte bine din toate punctele de vedere. A venit și golul, e un „boost” de încredere.

Planurile mele sunt pentru a fi implicat cu echipa națională. Cel mai mult contează să luăm șase puncte”, a spus Ianis Hagi, citat de digisport.ro, în ziua în care Farul a câştigat titlul în Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și