Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum se simte Ianis Hagi, la echipa națională! Anunțul lui Mihai Stoichiță: „Am fost foarte atent!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 9:17

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum se simte Ianis Hagi, la echipa națională! Anunțul lui Mihai Stoichiță: Am fost foarte atent!”

Kosovo - România LIVE VIDEO | Cum se simte Ianis Hagi, la echipa națională

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament a națională/ frf.ro.

Kosovo – România LIVE VIDEO | S-a aflat cum se simte Ianis Hagi, revenit la echipa națională după mai bine de un an de absență. Mihai Stoichiță a declarat că l-a urmărit îndeaproape pe fiul „Regelui” în amicalul pe care „tricolorii” l-au disputat cu CS Tunari. Directorul tehnic de la FRF a rămas plăcut surprins de felul în care se prezintă mijlocașul de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi pe Antena 1 și în AntenaPLAY, vineri, 16 iunie, de la ora 21:45. De asemenea, meciul va fi și în format live video, pe AS.ro.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Cum se simte Ianis Hagi, la echipa națională

Mihai Stoichiță a declarat că Ianis Hagi i-a lăsat o impresie bună, ținând cont de faptul că a revenit după o accidentare cumplită, suferită la începutul anului 2022. Directorul tehnic de la FRF susține că a fost foarte atent la modul în care se prezintă mijlocașul lui Rangers, ajungând astfel la concluzia că acesta este pregătit pentru duelurile cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024.

„E OK, m-am uitat foarte atent la el, are mișcări normale, nu se menajează. În general, un jucător care vine după o accidentare grea are instinctul de autoconservare și se menajează la partea vătămată. Nu e cazul la Ianis. Atât vreau să vă spun, îl văd OK”, a declarat Mihai Stoichiță.

Ianis Hagi poate bifa primul meci la echipa națională, după mai bine de un an de pauză. Ultimul meci al fiului „Regelui” sub „tricolor” a fost disputa cu Liechtenstein, din noiembrie 2021, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Reclamă

De atunci, Ianis Hagi a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În ianuarie 2022, mijlocașul de 24 de ani suferea o accidentare cumplită într-un meci de Cupa Scoției disputat de Rangers. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, și a revenit pe teren la începutul acestui an.

Mesajul lui Ianis Hagi, înaintea meciurilor cu Kosovo şi Elveţia

Mesajul lui Ianis Hagi, înaintea meciurilor cu Kosovo şi Elveţia, nu s-a lăsat așteptat. Fotbalistul lui Rangers a revenit la echipa naţională pentru prima oară de la accidentarea la genunchi suferită în urmă cu un an şi jumătate. Kosovo – România se joacă pe 16 iunie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„A trecut mai mult de un an și jumătate de la ultimul antrenament cu echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-era dor de tot ceea ce înseamnă acest cantonament și sunt extrem de fericit că mă aflu din nou aici. Abia aștept meciurile cu Kosovo și Elveția. Hai, România!”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și