Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mario Camora, pe locul şase într-un top select al naţionalei! Peste Belodedici şi Sânmărtean

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 22:21

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Mario Camora, pe locul şase într-un top select al naţionalei! Peste Belodedici şi Sânmărtean

Kosovo - România LIVE VIDEO | Mario Camora, pe locul şase într-un top al naţionalei

Mario Camora, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mario Camora a urcat pe locul şase într-un top select all-time al naţionalei României. După ce a fost titularizat în duelul de la Priştina, fundaşul a devenit unul dintre cei mai în vârstă jucători care au evoluat pentru echipa naţională, în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Kosovo şi România, din preliminariile EURO 2024, este pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mario Camora, pe locul şase într-un top al naţionalei

Mario Camora are 36 de ani, şapte luni şi şase zile, la ora de start a meciului dintre Kosovo şi România. Astfel, fundaşul celor de la CFR Cluj a urcat pe locul şase în topul celor mai vârstnici „tricolori”.

Înaintea duelului de la Priştina, Camora se afla pe locul opt, şi după ce a fost titularizat de Edi Iordănescu, a urcat două poziţii în acest clasament al „tricolorilor”.

Mai exact, Camora i-a depăşit pe Lucian Sânmărtean şi pe Miodrag Belodedici. „Magicianul” Sânmărtean a jucat sub tricolor la vârsta de 36 de ani, trei luni şi şase zile, în timp ce „Belo” a bifat un meci la naţională la vârsta de 36 de ani, patru luni şi 17 zile.

Reclamă

De asemenea, Camora mai are puţin şi până la locul cinci, din topul celor mai vârstnici jucători care au jucat la naţională. Această poziţie este ocupată de Silviu Lung, care a avea 36 de ani, 8 luni şi 24 de zile atunci când a jucat ultima dată la naţională.

Primul loc în topul celor mai vârstinici jucători care au jucat la naţionala României este ocupat de Bogdan Lobonţ, care printr-o conjunctură, a apărat poarta „tricolorilor” la vârsta de 40 de ani, 4 luni şi 18 zile.

De asemenea, pe locul doi în acest top se află Dorinel Munteanu, cel care de altfel este şi cel mai selecţionat jucător din istoria României, iar podiumul este încheiat de Iosif Petschovschi.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, înainte de meci: „Am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte”

Deian Sorescu a declarat, înainte de meci, că singurul gând al tricolorilor este să ia 3 puncte. Kosovo – România e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Este un meci important, pe un teren şi o vreme nu foarte plăcută. Dar am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte şi să mai punem o cărămidă la calificare. Am venit pozitivi, cu încredere, cu moral după meciurile anterioare. Şi sper să luăm cele 3 puncte şi să ieşim bucuroşi.

Este un teren nu foarte bun şi vremea nu foarte plăcută, cred că plouă de două zile. Dar vom vedea, eu voi fi mereu pregătit, oricât voi juca.

Vreau să mă gândesc doar la echipa naţională în acest moment, avem 2 meciuri foarte importante. Vom lua primul meci din această seară şi după mă voi decide.

Sper să fie cadoul perfect pentru Edi Iordănescu, cele 3 puncte în această seară”, a declarat Deian Sorescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și