Închide meniul

La ce jucători a renunţat Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia! Cum arată lotul „tricolorilor”

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 10:41

Reclamă
La ce jucători a renunţat Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia! Cum arată lotul „tricolorilor

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat la ce jucători a renunţat Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia! „Tricolorii” vor disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024 pe Arena Naţională, în faţa unui stadion plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia, meciul în care „tricolorii” luptă pentru a încheia pe primul loc în grupă, va fi la 2:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

La ce jucători a renunţat Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia!

Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pe care se va baza la meciul cu Elveţia, ultimul din preliminariile EURO 2024. Valentin Mihăilă este suspendat şi nu putea fi convocat pentru această partidă, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Israel. Ceilalţi trei jucători care vor rămâne în tribună şi care ar fi avut drept de joc sunt Marius Ştefănescu, Adrian Rus şi Andres Dumitrescu, potrivit uefa.com. Marius Ştefănescu nu a prins lotul nici în meciul cu Israel.

În locul acestora, selecţionerul îi va avea la dispoziţie pe Florin Tănase, Bogdan Racoviţan şi Andrei Artean, jucători care nu au prins lotul în meciul cu Israel.

Cum arată lotul României pentru meciul cu Elveţia şi numerele de pe tricouri alese de „tricolori”:

Reclamă

Portari

1. Florin Niță
12. Horațiu Moldovan
16. Ionuț Radu

Fundași

Reclamă 4 / 0/3

2. Andrei Rațiu
3. Radu Drăgușin
4. Bogdan Racovițan
5. Vladimir Screciu
11. Nicușor Bancu
15. Andrei Burcă
22. Vasile Mogoș

Mijlocași

6. Marius Marin
8. Alexandru Cicâldău
10. Nicolae Stanciu
13. Andrei Artean
14. Ianis Hagi
18. Răzvan Marin
20. Darius Olaru
21. Olimpiu Moruțan

Atacanți

7. Denis Alibec
9. George Pușcaș
17. Florinel Coman
19. Denis Drăguș
23. Florin Tănase

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu a vorbit despre ultimul meci al României din această campanie de calificare. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în faţa unui stadion plin, în faţa Elveţiei, pentru a îşi primul loc al grupei. În acest moment România este lider, având două puncte peste Elveţia.

Fostul selecţioner consideră că meciul de marţi seară de pe Arena Naţională este un test foarte bun pentru „tricolori”, pentru a vedea şi cum evoluăm împotriva unei echipe bune. Partida cu Elveţia este sold-out şi este de aşteptat ca cei peste 50.000 de fani să facă o atmosferă de vis:

Reclamă

„Două lucruri: să nu pierdem, ca să ne asigurăm locul 1 și astfel prezența în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, și, doi, să vedem cum știm să jucăm împotriva unei echipe bune și atunci când nu avem neapărat o presiune de a fi sau nu la un turneu final”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și