Închide meniul

Lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională. Meciul Generaţiei de Aur, întrerupt în minutul 4 în memoria lui Didi Prodan

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 21:02

Reclamă
Lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională. Meciul Generaţiei de Aur, întrerupt în minutul 4 în memoria lui Didi Prodan

Lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională

Coregrafie specială în memoria lui Daniel Prodan - Capturi Sport.ro

Au fost lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională, la meciul de adio al Generaţiei de Aur. În minutul 4, 54.000 de fani prezenţi la meci şi alte 18 milioane de români şi-au luat un ultim adio de la Daniel Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La una dintre peluze, a fost o coregrafie specială cu chipul lui Didi Prodan, unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria României, care a decedat pe 16 noiembrie 2016.

Lacrimi şi momente emoţionante pe Arena Naţională

Cu siguranţă cel mai emoţionat a fost fiul lui Didi, Răzvan Prodan, care a fost titular în apărarea României, chiar în locul tatălui său. Acesta a plâns, fiind îmbrăţişat de Hristo Stoichkov.

Toţi jucătorii României şi cei din echipa stelelor au aplaudat un minut pentru a comemora dispariţia prematură a lui Didi Prodan, la doar 44 de ani.

Fiul lui Daniel Prodan, dezvăluiri copleşitoare la 7 ani de la moartea tatălui său

În toamna anului trecut, fiul lui Daniel Prodan a făcut dezvăluiri copleşitoare la 7 ani de la moartea tatălui său. Fiul Răzvan e ca un adevărat nepot pentru legendele „Generației de Aur”. Iar el visează să joace la mondial, ca tatăl lui. Răzvan Prodan nu va uita toată viaţa cel mai important sfat primit de la tatăl său.

Reclamă
Reclamă 4

„Să vin cu tibiile pline de sânge, adică să dau totul pe teren. Să nu renunţ niciodată, să fiu un adevărat spartan pe teren„, a spus Răzvan Prodan.

Răzvan s-a născut la Glasgow şi e fundaş la Satu Mare, de unde a plecat în fotbalul mare tatăl Didi Prodan.

„Mi-ar plăcea să joc la Mondiale. Deocamdată e dificil, dat sper. Visul meu este să ajung să îmi depăşesc tată din punct de vedere sportiv„, a mai spus Răzvan Prodan.

Reclamă

Tot oraşul l-a primit acasă pe Didi Prodan dupa Mondialul american. „Când a venit acasă după Campionatul Mondială cum s-a strâns tot oraşul la el la bloc. A aruncat cu un tricou aşa pe geam„, a mai spus fiul lui Daniel Prodan.

La Muzeul Fotbalului, Răzvan a găsit şi apărătorile tatălui său. Are şi el la fel. „Colegii în continuare mă iau la mişto, că mă duc la Jandarmerie cu astea, la intervenţie„, a mai spus Răzvan Prodan.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și