Închide meniul

Ladislau Boloni, dat de gol! Prima condiție pe care i-a pus-o lui Răzvan Burleanu, ca să accepte postul de selecționer. „Negociază foarte mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 19:57 / Actualizat: 9 ianuarie 2022, 14:18

Ladislau Boloni, dat de gol! Prima condiție pe care i-a pus-o lui Răzvan Burleanu, ca să accepte postul de selecționer. „Negociază foarte mult!

Ladislau Boloni a fost în discuții pentru a deveni selecționerul României

Zuma Press / John Thys via Hepta

Prima condiție pusă de Ladislau Boloni în negocierile cu șefii FRF a fost să-l aducă pe Gabi Balint în funcția de consilier. Totul a fost dezvăluit chiar de Balint, care crede că Loți e selecționerul ideal pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint l-a dat de gol pe Ladislau Boloni

„Îmi zicea în glumă că încă nu a fost contactat și spunea `Dacă mă vor contacta, prima condiție e să fii consilierul meu`. El negociază foare mult și nu neapărat din punct de vedere financiar. Vor fi pro și contra. Dacă nu are rezultate, îi vor sări mulți în cap. Nu știu dacă va rezista patru ani. E un tip cu care discuți lent. E ardelean, până zice ”da” durează.

Eu mă bucur să aud asta. Era cel mai potrivit datorită experienței, datorită faptului că este profesionist. Este calculat, știe fotbal și are calitățile pe care ar trebui să le aibă un selecționer. Am auzit că sunt voci care sunt de părere că Boloni nu este actualizat la fotbalul românesc. Eu mă îndoiesc că nu a văzut meciurile naționalei și, chiar dacă ar fi așa, va avea timp să călătorească, să meargă să îi vadă la antrenamente pe toți.

Românii au rămas cu un gust amar pentru că el a plecat, a renunțat să își termine mandatul. Nu știu care au fost dedesubturile plecării. Știu că a avut o ofertă mai bună și nu putea da cu piciorul.

Sunt sigur că va impune respect în vestiar pentru că a fost un mare fotbalist. Îi place disciplina, organizarea. Nu acceptă absolut nimic. Se va consulta cu oameni de fotbal din țară. Sunt primul care îi va oferi informații dacă va avea nevoie”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ladislau Boloni a plecat de la sediul FRF după 4 ore de discuţii cu Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni este pe punctul de a fi numit selecţionerul României. Boloni a purtat, vineri, o primă rundă de negocieri cu Răzvan Burleanu la sediul FRF. Burleanu i-a făcut o propunere antrenorului de 68 de ani şi încearcă să ajungă la un acord cu el în privinţa detaliilor.

Boloni şi-a făcut joi apariţia în România şi a fost primit, pe aeroport, de Mihai Stoichiţă. Cei doi au ajuns aproape simultan şi astăzi la negocieri. Din informaţiile as.ro, amândoi erau aşteptaţi, de aproximativ două ore, de Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF i-ar fi propus un contract valabil o perioadă de doi ani şi un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro. Acesta va fi prelungit automat dacă se obţine calificarea la turneul final.

Boloni a venit optimist în România. Uimit de numărul mare de jurnalişti care l-au aşteptat la aeroport, Boloni a făcut o mică glumă. Şi le-a transmis că nu are cadouri pentru toată lumea. Boloni i-a luat faţa lui Mutu şi e favorit să devină selecţioner. „V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea„, a glumit Boloni cu jurnaliştii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și