Închide meniul

Ladislau Boloni, reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024: „Nu vreau să stric petrecerea!”

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 14:58

Reclamă
Ladislau Boloni, reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024: „Nu vreau să stric petrecerea!

Ladislau Boloni, reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024

Ladislau Boloni, în timpul unui meci/ Profimedia

Ladislau Boloni a oferit o reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024. Antrenorul lui Metz a declarat că „tricolorii” nu vor avea acelaşi noroc ca la tragerea la sorţi a adversarelor din grupa preliminară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 va fi sâmbătă, de la ora 19:00, în format live text pe AS.ro. România îşi va afla adversarele de la Europeanul de anul viitor, din Germania.

Ladislau Boloni, reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024

Ladislau Boloni a felicitat echipa naţională pentru calificarea la EURO 2024. Acesta consideră că grupa de calificare a fost una accesibilă pentru „tricolori”, iar în acest context a declarat că nu crede că norocul va fi de partea echipei naţionale şi la tragerea la sorţi de sâmbătă.

Boloni a mai declarat că în ciuda grupei uşoare pe care au avut-o „tricolorii” în preliminarii, România a depăşit şi anumite probleme, pentru ca în cele din urmă să termine Grupa I pe primul loc, în faţa elveţienilor.

Antrenorul celor de la Metz îi îndeamnă pe „tricolori” să rămână cu picioarele pe pământ, după ce au obţinut biletele pentru EURO 2024.

Reclamă

„Eu nu vreau să stric petrecerea, doar o singură idee. Atenție, pentru că am fi inconștienți să nu recunoaștem că am avut o grupă în care în mod normal cu ochii închiși trebuia să te califici. Să ajungi cel puțin pe locul 2. E o ispravă foarte frumoasă că s-a ajuns chiar pe locul 1.

Nu știu dacă la tragerea la sorți vom fi la fel de norocoși. De asta spun că pentru mine obiectivul nu este să câștigi Campionatul European, pentru că acest lucru este un vis. Iar visurile nu cred că se rezolvă chiar așa de ușor.

În schimb, să te folosești pentru a fortifica și mai mult cetatea ta pe care bazezi. Cred că pentru acest lucru participarea la European poate să fie utilă. Am avut o grupă foarte ușoară. Nici dacă aveam voie să ne alegem nu puteam să avem o grupă mai ușoară.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, asta nu înseamnă că nu au fost greutăți, nu înseamnă că nu trebuie să apreciem faptul că totuși nu s-a pierdut niciun joc. Toate astea au dus la o stabilitate și sper ca această stabilitate să continue. Nu vreau să stric sărbătoarea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Ladislau Boloni, conform fanatik.ro.

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024

S-a aflat ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024. Fundaşul central îşi doreşte să se dueleze cu Anglia la turneul final de anul viitor. De asemenea, acesta s-a declarat convins că Georgia va produce surpriza şi se va califica la EURO 2024.

Andrei Burcă a declarat că nu a avut nicio tangenţă în carieră cu fotbalul englez, astfel că îşi doreşte ca România să se dueleze în grupa de la EURO 2024 cu naţionala lui Harry Kane. Pe lângă Anglia, Burcă îşi mai doreşte să dea piept cu Slovenia şi Georgia, în cazul în care georgienii vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

„Anglia. Am mai jucat cu echipe din Spania, din Franța, cu Anglia nu am avut nicio tangență. Slovenia. Eu cred că va veni o echipă neașteptată de la baraj. Cred că Georgia va veni din baraj. La echipa de club joc cu un georgian, care e titular la echipa națională”, a declarat Andrei Burcă, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și