Închide meniul

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024: „Cu ei nu am avut nicio tangenţă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 21:27

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024: „Cu ei nu am avut nicio tangenţă!

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024

Andrei Burcă, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

S-a aflat ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024. Fundaşul central îşi doreşte să se dueleze cu Anglia la turneul final de anul viitor. De asemenea, acesta s-a declarat convins că Georgia va produce surpriza şi se va califica la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024 după ce a câştigat Grupa I a preliminariilor. „Tricolorii” îşi vor afla adversarele din grupa de la European pe 2 decembrie, atunci când este programată tragerea la sorţi.

Ce echipă de top vrea să înfrunte Andrei Burcă la EURO 2024

Andrei Burcă a declarat că nu a avut nicio tangenţă în carieră cu fotbalul englez, astfel că îşi doreşte ca România să se dueleze în grupa de la EURO 2024 cu naţionala lui Harry Kane. Pe lângă Anglia, Burcă îşi mai doreşte să dea piept cu Slovenia şi Georgia, în cazul în care georgienii vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

„Anglia. Am mai jucat cu echipe din Spania, din Franța, cu Anglia nu am avut nicio tangență. Slovenia. Eu cred că va veni o echipă neașteptată de la baraj. Cred că Georgia va veni din baraj. La echipa de club joc cu un georgian, care e titular la echipa națională”, a declarat Andrei Burcă, conform digisport.ro.

De asemenea, Burcă a mai declarat că sărbătoarea calificării a fost una extraordinară. Acesta susţine că România a ridicat mult ştacheta după ce a obţinut calificarea, astfel că jucătorii trebuie să pregătească intens pentru turneul final. Fundaşul a mai recunoscut că nu se aştepta să se califice la EURO 2024.

Reclamă

„După calificare, mi-am revenit, dar nu a fost așa mare euforia între noi. Ne-am maturizat și am început să conștientizăm anumite lucruri în familia noastră. Acesta trebuie să fie doar începutul. Trebuie să ne pregătim și mai bine și mai intens, va urma un turneu final și am ridicat foarte mult ștacheta.

Nici noi nu ne-am gândit, eu sunt realist. Am văzut că jucăm împotriva Elveției, plus Kosovo, care are mulți jucători în campionatele puternice. Am dovedit că avem talent și că atunci când suntem uniți putem face performanță.

Această calificare ne-a obligat foarte mult și acum depinde de noi să știm că a fost doar un pas, am construit ceva și acum trebuie să mergem în sus. Am crescut la fiecare acțiune și acum trebuie să mergem cu piciorul apăsat pe accelerație. Acolo trebuie să fim cel puțin cu un nivel mai ridicat. A fost o campanie fabuloasă”, a mai spus Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și