Închide meniul

Ladislau Boloni, reacție sinceră în legătură cu echipa națională. Ce a declarat pentru presa din Ungaria

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 16:17

Reclamă
Ladislau Boloni, reacție sinceră în legătură cu echipa națională. Ce a declarat pentru presa din Ungaria

Ladislau Boloni, reacție sinceră în legătură cu echipa națională

Ladislau Boloni, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Ladislau Boloni a oferit o reacție sinceră în legătură cu echipa națională. Tehnicianul celor de la Metz a analizat parcursul „tricolorilor” din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, într-un interviu acordat pentru presa din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul formației din Ligue 1 a vorbit despre situația primei reprezentative înainte de acțiunea din luna noiembrie. Atunci, elevii lui Edi Iordănescu se vor duela cu Israel, pe data de 18, și cu Elveția, pe data de 21, de la ora 21:45. Ultimul meci al „tricolorilor” din campania de calificare va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ladislau Boloni, reacție sinceră în legătură cu echipa națională. Mesajul transmis de fostul selecționer

Într-un interviu acordat pentru presa din țara vecină, Ladislau Boloni a dezvăluit că urmărește cu atenție meciurile „tricolorilor”, dar și partidele echipelor naționale din Franța, Portugalia și Ungaria.

Fostul selecționer este de părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au avut parte de o grupă foarte ușoară, dar că poziția de lider în clasamentul Grupei I nu este nemeritată. Totuși, Boloni este de părere că situația primei reprezentative s-ar putea schimba, având în vedere situația din Israel:

„Bineînțeles, urmăresc calificările pentru Euro, în special grupele Portugaliei, Franței, României și Ungariei. Fotbalul portughez este bogat în jucători excelenți, iar echipa lui Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou în drum spre finală, după cea din 2016.

Reclamă

Chiar dacă românii și-ar fi ales singuri adversarele, nu puteau fi într-o grupă mai ușoară, însă nu sunt nemeritat în fruntea clasamentului. Dar multe s-ar putea schimba din cauza a ceea ce se întâmplă în Israel!

Naționala Ungariei a revenit după un rezultat mare și a învins Serbia, cred că poate rămâne prima din grupa sa”, a transmis Ladislau Boloni, potrivit presei din Ungaria.

Înainte de ultimele 2 partide din preliminariile pentru EURO 2024, situația din grupa României arată astfel:

Reclamă 4 / 0/3

1. România – 16 puncte (8 meciuri jucate)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri jucate)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri jucate)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri jucate)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri jucate)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri jucate)

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională

Ionuț Lupescu a vorbit despre șansele la calificare ale „tricolorilor”. Fostul internațional este de părere că prima reprezentativă are punctele necesare pentru participarea la EURO 2024, chiar dacă jocul acestora nu a fost unul „strălucit”.

„Am spus de a începutul campaniei că sunt sigur că ne vom califica. Grupa este destul de slăbuţă valoric faţă de celelalte. Avem punctele necesare. Jocul nu e strălucit, dar important este să ai puncte. Dar va trebui să îşi îmbunătăţească jocul la Euro. Trebuie să demonstrezi acolo alt fotbal.

Pentru că s-ar putea să se întoarcă roata şi să ajungi cu o imagine şi mai şifonată. Sper să nu se întâmple acest lucru”, a spus Ionuț Lupescu, într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și