Închide meniul

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională: „Ne vom califica”

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 13:29

Reclamă
Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională: Ne vom califica”

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională. „Kaizerul” a vorbit despre situația „tricolorilor”, din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acțiunea din luna octombrie, selecționata lui Edi Iordănescu este lider în grupa de calificare, cu 16 puncte, dar cu un meci în plus față de Elveția (locul 2, 15 puncte) și cu 2 față de Israel (locul 3, 11 puncte). Pentru „tricolori” urmează meciurile cu Israel, pe data de 18 noiembrie și cu Elveția, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ionuț Lupescu, mesaj de încurajare pentru echipa națională. Ce le-a transmis „tricolorilor”

După meciurile jucate de România în luna octombrie (0-0 cu Belarus și 4-0 cu Andorra), Ionuț Lupescu a vorbit despre șansele la calificare ale „tricolorilor”. Fostul internațional este de părere că prima reprezentativă are punctele necesare pentru participarea la EURO 2024, chiar dacă jocul acestora nu a fost unul „strălucit”.

De asemenea, acesta a ținut să îi atenționeze pe jucătorii echipei naționale și a menționat că jocul selecționatei ar trebui să se îmbunătățească, înainte de Campionatul European din Germania.

„Am spus de a începutul campaniei că sunt sigur că ne vom califica. Grupa este destul de slăbuţă valoric faţă de celelalte. Avem punctele necesare. Jocul nu e strălucit, dar important este să ai puncte. Dar va trebui să îşi îmbunătăţească jocul la Euro. Trebuie să demonstrezi acolo alt fotbal.

Reclamă

Pentru că s-ar putea să se întoarcă roata şi să ajungi cu o imagine şi mai şifonată. Sper să nu se întâmple acest lucru”, a spus Ionuț Lupescu, într-o conferință de presă.

UEFA, anunţ de ultim moment despe partida dintre Israel şi România

UEFA a stabilit ca niciun meci internaţional să nu se joace în Israel, în următoarea perioadă. Atât naţionala din „Ţara Sfântă”, cât şi cele două echipe angreante în competiţii europene, Maccabi Haifa şi Maccabi Tel-Aviv, trebuie să-şi caute un alt stadion.

Vizată este astfel şi duelul dintre Israel şi România, programat luna viitoare, pe 18 noiembrie. Urmează ca Federaţia din „Ţara Sfântă” să propunî mai multe variante de stadione, pe care să se desfăşoare meciul.

Reclamă 4 / 0/3

„După o evaluare amănunțită a siguranței și a securității din întreg teritoriul al Israelului, Comitetul Executiv UEFA a decis că niciun meci din competițiile UEFA nu se va mai juca în Israel până la noi vești.

Federației de Fotbal din Israel și cluburilor Maccabi Haifa și Maccabi Tel-Aviv li s-a cerut să propună variante de arene (care trebuie să se conformeze regulamentului UEFA) din afara Israelului pentru meciurile de pe teren propriu, care să fie folosite până când decizia va fi în vigoare”, au anunţat oficialii UEFA.

Luna viitoare, naţionala din Israel va mai juca, pe 15 noiembrie, contra Elveţiei, partidă considerată tot pe teren propriu, şi pe 21 noiembrie, în Andorra. Încă nu a fost anunţată o dată de disputare a meciului Kosovo – Israel, programat iniţial în 15 octombrie, dar amânat la momentul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și