Închide meniul

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

Publicat: 4 iulie 2024, 16:35

Reclamă
Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz

Ladislau Boloni, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ladislau Boloni a devenit liber de contract după ce s-a despărţit oficial de FC Metz. Antrenorul în vârstă de 71 de ani are drum liber pentru a deveni selecţionerul României, în cazul în care Edi Iordănescu nu ajunge la un acord cu Răzvan Burleanu pentru prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Metz tocmai a anunţat, joi, că Boloni nu va mai continua la conducerea echipei care a retrogradat din Ligue 1.

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz

Înainte de debutul sezonului 2024-2025, FC Metz anunţă plecarea lui Ladislau Bölöni. După doi ani pe banca clubului, tehnicianul originar din Târgu Mureş”, se arată pe site-ul grupării franceze.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Metz (@fcmetz)

Boloni a avut şi o primă reacţie şi a recunoscut că a continuat să poarte discuţii cu şefii Federaţiei. El a fost la un pas să ajungă pe banca naţionalei înainte de numirea lui Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

Este ceva ipotetic și nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF și ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizați.

Toate propunerile te tentează ca și antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România)”, a afirmat Ladislau Boloni, conform sportpesurse.ro.

Metz a retrogradat în Ligue 2 la finalul sezonului 2023/2024 al primului eşalon din Franţa.

Reclamă

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Edi Iordănescu a avut o reacţie surprinzătoare după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt” după înfrângerea cu Olanda.

Mai mult, Edi Iordănescu a avut un mesaj de mulţumire pentru jucători şi a vorbit despre parcursul perfect şi din preliminarii. Mai mult, selecţionerul România le-a cerut iertare fanilor despre care a spus că sunt „campionii Europei”. Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său şi a spus că va lua o decizie după o discuţie cu familia.

Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro după România – Olanda 0-3.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și