Închide meniul

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la națională: ”Trebuie mai întâi demolată ‘casa’!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 10:08

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la națională: ”Trebuie mai întâi demolată casa!”

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la echipa națională. Marele antrenor, care a fost la un pas să devină selecționer, cere o ”revoluție” totală pentru ca ”tricolorii” să obțină din nou rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După EURO 2016, ultimul turneu final la care am participat, echipa națională a ratat Campionatul Mondial din Rusia, EURO 2020 și Campionatul Mondial din Qatar, care se va desfășura în această iarnă. De asemenea, ”tricolorii” au avut rezultate dezastruoase în UEFA Nations League.

Ladislau Boloni știe cum putem avea o nouă ”Generație de Aur” la națională

Înainte ca Edi Iordănescu să fie numit selecționer, Boloni a negociat multă vreme cu Răzvan Burleanu pentru a prelua postul de selecționer al României. Nu s-a ajuns la un acord, iar antrenorul s-a enervat pe Federație.

Boloni a trecut peste acel episod și le-a transmis un sfat prețios celor de la FRF.

”Acum câteva luni, aș fi avut ocazia să fiu selecționerul naționalei României, dar adevărul este că și atunci am simțit că trebuie mișcat ceva în fotbalul românesc. Pentru asta trebuia mai întâi demolată casa.

Reclamă

Aveam nevoie de un plan, care nu există. Ar fi trebuit făcută o investiție îngrozitor de mare, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Nu am vrut să fac asta, așa că rămân la nivel de club”, a declarat Ladislau Boloni, citat de sport.szekelyhon.ro.

Mihai Stoichiță l-a făcut praf pe Ladislau Boloni: „Ai avut naționala pe tavă!?”

Mihai Stoichiță a avut o replică dură la adresa lui Ladislau Boloni, cel care a refuzat postul de selecționer al României în urmă cu câteva luni. Directorul tehnic al FRF s-a enervat pe ultimele declarații ale tehnicianului de 69 de ani.

Laszlo Boloni a spus recent că Răzvan Burleanu nu i-a oferit salariul pe care și l-a dorit pentru că FRF trebuie să ajusteze bugetul astfel încât să organizeze Cupa Satelor.  

Reclamă 4 / 0/3

Stoichiță susține că Ladislau Boloni s-a gândit prea mult înainte să ia decizia finală în privința ofertei de la FRF.

„M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă, o iei sau nu o iei? Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână.

N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât”, a spus Mihai Stoichiță, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și