Închide meniul

Mihai Stoichiță l-a făcut praf pe Ladislau Boloni: „Ai avut naționala pe tavă! O iei sau nu o iei?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 23:03

Mihai Stoichiță l-a făcut praf pe Ladislau Boloni: „Ai avut naționala pe tavă! O iei sau nu o iei?

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiță a avut o replică dură la adresa lui Ladislau Boloni, cel care a refuzat postul de selecționer al României în urmă cu câteva luni. Directorul tehnic al FRF s-a enervat pe ultimele declarații ale tehnicianului de 69 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Boloni a spus recent că Răzvan Burleanu nu i-a oferit salariul pe care și l-a dorit pentru că FRF trebuie să ajusteze bugetul astfel încât să organizeze Cupa Satelor.

Mihai Stoichiță l-a făcut praf pe Ladislau Boloni

Stoichiță susține că Ladislau Boloni s-a gândit prea mult înainte să ia decizia finală în privința ofertei de la FRF.

„M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă, o iei sau nu o iei? Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână. N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât”, a spus Mihai Stoichiță, conform orangesport.ro.

După refuzul lui Boloni, FRF l-a adus pe Edi Iordănescu, cel care a obținut o singură victorie în patru meciuri de Nations League, 1-0 cu Finlanda, și a suferit alte trei înfrângeri, 0-1 cu Bosnia, 0-2 și 0-3 cu Muntenegru.

Reclamă

Ladislau Boloni, prezentat oficial la Metz

După ce a refuzat naționala, Boloni a ajuns în liga secundă din Franța, la Metz. Antrenorul român are ambiții uriașe la noua sa echipă. Tehnicianul de 69 de ani vrea să-i cucerească pe francezi.

„Îmi doresc să am o echipă ofensivă și îmi asum riscuri, dar sunt jucător de șah, nu de poker. Ah, dacă am putea marca trei-patru goluri pe meci, ar fi perfect. În acest caz, nu-mi pasă de apărare.

Personal, îmi place jocul echilibrat. Să respectăm și defensiva, și atacul. Și vreau jucători care să-și asume responsabilitatea pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Când mă angajez la un club, devin primul său suporter 200%, primul care suferă dacă lucrurile nu funcționează. Aș vrea să fiu iubit. Însă, mai mult de atât, aștept să fiu respectat, e mai important.

Într-un proiect, pot face compromisuri pentru reușita colectivului. Sunt un tip capabil să scot maximum dintr-o echipă”, a spus Laszlo Boloni, în conferința de prezentare oficială.

Ladislau Boloni: „Facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri”

Ladislau Boloni a făcut o analiză dură a fotbalului românesc. Cel care a fost la un pas să devină selecţioner a spus că metodele din fotbalul românesc sunt învechite. Boloni a recunoscut că i-ar fi făcut plăcere să devină selecţioner.

„Am rămas la aceleași metode din socialism, iar Occidentul a avansat. La noi fotbalul a devenit ‘facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri’, iar în celelalte părți fotbalul a devenit o industrie. Ei avansează, iar la noi groapa tot mai adâncă, tot mai adâncă.

Avem un vocabular deosebit de bogat despre ce și cum trebuie să facem. Atunci când trebuie să punem în practică ne dăm seama că suntem săraci.

Talentul nu este ajutat ca să se dezvolte și să se maturizeze ca să devină valoare. Talent avem, dar valoare nu. Între 17 și 19 ani, jucătorii trebuie să joace într-un campionat puternic. Faptul că cineva joacă în prima divizie din România nu mai reprezintă o garanție de valoare. Nu cred că nu avem jucători valoroși în România, dar această valoare trebuie crescută, trebuie căutată. Explicăm de ce nu se poate, dar nu sacrificăm un minut pentru a transpira, pentru a ne apropria prin practică„, a declarat Ladislau Boloni la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ladislau Boloni a refuzat să fie selecționerul României
  • Replică dură a lui Mihai Stoichiță

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și