Închide meniul

Ladislau Boloni, verdict după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu pot să garantez că va califica echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 19:09

Reclamă
Ladislau Boloni, verdict după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu pot să garantez că va califica echipa!

Ladislau Boloni, verdict după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ladislau Boloni a oferit un verdict, după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională. Acesta a transmis că cele două victorii înregistrate de „tricolori”, cu Kosovo şi Lituania, sunt extrem de utile pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a bifat două victorii clare pe banca României, în primele meciuri din noul mandat. „Tricolorii” au învins Kosovo cu 3-0 şi Lituania cu 3-1, în Liga Naţiunilor.

Ladislau Boloni, verdict după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională

Ladislau Boloni este de părere că oficialii Federaţiei au luat cea mai bună deciziei atunci când au ales să-l numească selecţioner pe Mircea Lucescu. Tehnicianul a subliniat însă că „Il Luce” nu poate promite o calificare la Campionatul Mondial.

„Mă bucur pentru reușita muncii sale. Cred că Federația a luat cea mai bună decizie pentru obiectul propus, calificarea la Campionatul Mondial. Eu nu pot să garantez însă că Mircea Lucescu va califica naționala.

Pot afirma însă că pentru echipa națională a României soluția Lucescu este foarte bună. Misiunea lui Lucescu este să lucreze bine, ca de altfel misiunea tuturor antrenorilor.

Reclamă
Reclamă

Ca să construiești ai nevoie de fler, de experiență, de cunoștințe, ceea ce indiscutabil Mircea le are, dar ai nevoie și de reușite ca să ai argumente față de jucători și jucătorii față de public.

Cele două victorii sunt utile în misiunea de a împinge echipa națională la nivelul la care fotbalul românesc trebuie să se afle”, a declarat Ladislau Boloni, conform fanatik.ro.

Reacţia lui Victor Piţurcă după primele două meciuri ale lui Lucescu la naţională

Victor Piţurcă a remarcat că Alex Mitriţă şi-a făcut simţită prezenţa în meciul cu Lituania. Mitriţă a revenit la naţională în mandatul lui Mircea Lucescu. El a înscris în prelungiri cu Lituania, după o fază la care a colaborat excelent cu Denis Alibec.

Reclamă

„E un început excelent pentru Mircea Lucescu şi pentru echipa naţională. Asta mă interesează pe mine, cele 6 puncte pe care ni le-am adjudecat. Rezultatul final e tot ce contează. Alte comentarii sunt neimportante.

(n.r.: Ce părere aveți despre revenirea lui Alex Mitriţă?) S-a simţit prezenţa lui în joc, a marcat şi un gol, ceea ce este important atât pentru el, cât şi pentru echipa naţională.

(n.r.: Cum vedeţi ajutorul pe care Mircea Lucescu i-l acordă lui Ianis Hagi?) Această responsabilitate, a jucătorilor pe care îi convoacă, îi revine selecționerului. Eu nu comentez convocările. Şi eu am fost selecționer şi ştiu cum e când eram analizat…”, a declarat Victor Pițurcă pentru sportpesurse.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională: „Am avut o discuție și mi-a zis”

19:59

Ce a spus Sabrina Voinea despre retragerea din gimnastică, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Asta aştept!”

19:09

Ilie Dumitrescu, uluit de transferul reuşit de Rapid: „E de pe altă planetă”! L-a făcut praf pe Neil Lennon

18:28

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Ce loc ocupă venirea lui Daniel Bîrligea la FCSB

17:57

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

17:55

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 6 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său
Citește și