Închide meniul

„Le atrage atenţia!” Ioan Andone ştie ce va face Mircea Lucescu la echipa naţională: „Nu mă miră!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 9:40

Reclamă
„Le atrage atenţia! Ioan Andone ştie ce va face Mircea Lucescu la echipa naţională: „Nu mă miră!

Ioan Andone ştie ce va face Mircea Lucescu la echipa naţională

Mircea Lucescu/ Profimedia

Ioan Andone ştie ce va face Mircea Lucescu, la echipa naţională. Fostul antrenor al lui Dinamo e convins că „Il Luce” va convoca doar jucători care evoluează constant la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a acceptat oferta FRF şi a devenit noul selecţioner al României. „Il Luce” îşi va începe noul mandat pe 6 septembrie, într-un meci cu Kosovo, din Liga Naţiunilor. Partida va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Ioan Andone ştie ce va face Mircea Lucescu la echipa naţională

Ioan Andone s-a declarat surprins de faptul că Mircea Lucescu a acceptat să revină pe banca naţionalei, după mai bine de 30 de ani. Acesta este de părere că „Il Luce” va face o selecţie bună şi va chema sub tricolor doar jucători care joacă la echipele de club.

De asemenea, Andone a mai subliniat faptul că Lucescu va discuta cu jucătorii, pentru a-i face pe aceştia să dea totul pentru a prinde cât mai multe minute la echipa de club. „Fălcosul” este de părere că „Il Luce” este şansa naţionalei de a se califica din nou la Campionatul Mondial, după o pauză de 30 de ani.

„Am fost surprins de decizia pe care a luat-o, dar așa e nea Mircea. Nu mă așteptam. Provocările îl țin verde, îl țin în viață. Provocările astea îi plac lui nea Mircea. L-am felicitat, am vorbit cu el. Știe că e foarte greu, știe că trebuie să califice echipa națională la Campionatul Mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Nea Mircea știe ce vrea, dar trebuie să-și impună principiile lui de joc. Are ochi, poate să facă o selecție bună. Ai văzut primele declarații, a zis că la el vin jucători care joacă. Sunt convins că o să mai ia jucători care nu joacă, care revin după accidentări, dar nea Mircea știe ce vrea de la orice jucător.

Le atrage atenția că trebuie să joace. Trebuie să se impună și să facă orice sacrificiu ca să joace la echipa de club pentru a fi chemat la echipa națională.

Întâi trebuie să vedem cu cine vom juca, asta e clar, ce grupă vom avea. Pe urmă putem să discutăm pas cu pas ce valoare au echipele naționale cu care te întâlnești, ce sistem vor folosi, sunt multe lucruri. Dacă nici nea Mircea Lucescu nu reușește, atunci nu știu cine reușește, crede-mă. Asta m-a surprins, am crezut că se lasă sau intră în conducerea unui club. Eu așa îl vedeam pe nea Mircea, dar nu mă miră că a acceptat. Ți-am spus că-i plac provocările”, a declarat Ioan Andone, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României

Gică Hagi a fost prima opțiune a lui Răzvan Burleanu, dar în urma negocierilor a decis să rămână la Farul. Are încredere că Mircea Lucescu va califica România, după o pauză de 28 de ani, la o ediție de Campionat Mondial.

Antrenorul ideal. Oportunitate mare pentru noi și pentru toată lumea. Este un antrenor care a făcut performanțe, a câștigat, a construit echipe, a construit jucători. Acum are, la fel, o echipă tânără, talentată, pe care trebuie să o ducă mai sus, la alt nivel. Are capacitatea, știe să facă lucrurile și cred că o va face„, a declarat Gică Hagi la o conferință de presă.

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la naţionala României şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce este transmisă exclusiv de Antena.

În primul său mandat, Mircea Lucescu a reuşit să califice naţionala României la EURO 1984.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

23:08

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-1! Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20! Ieşenii au întors scorul înainte de pauză

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și