Închide meniul

„Lecția” lui Gigi Becali l-a privat pe Andrei Vlad de convocarea la echipa națională! „Am vrut să-l protejez!” Goalkeeper-ul de la FCSB era în vizorul selecționerului

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 9:41

Reclamă
„Lecția lui Gigi Becali l-a privat pe Andrei Vlad de convocarea la echipa națională! „Am vrut să-l protejez! Goalkeeper-ul de la FCSB era în vizorul selecționerului

Andrei Vlad a primit un ultimatum de la Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Lecția” lui Gigi Becali pentru Andrei Vlad l-a privat pe acesta de o convocare la prima reprezentativă a României. Din informațiile AS.ro, goalkeeper-ul de la FCSB era în vizorul lui Edi Iordănescu, pentru a fi luat la naționala mare. Selecționerul a renunțat la această idee din cauza faptului că Becali nu i-a mai acordat nicio șansă lui Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vrut să-l protejez de galerie„, a anunțat Becali. Numai că patronul de la FCSB i-a făcut un rău portarului său. Acesta a ratat convocarea și poate o șansă de a-și recupera moralul, după ultimele erori făcute la FCSB.

Cum a ratat Andrei Vlad convocarea la naţionala României

Totuși, din informațiile AS.ro, Andrei Vlad nu este ieșit definitiv din calculele lui Edi Iordănescu. Pentru a reintra în vederile selecționerului, goalkeeper-ul trebuie să reînceapă să apere la FCSB, sau să își găsească o nouă formație unde să evolueze.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru portarii români

Postul de portar este marea problemă de la echipa națională. În aceeași situațiez ca Andrei Vlad, se află și Florin Niță. Pentru moment, acesta a fost convocat la prima reprezentativă, alături de Aioani și Moldovan, de la Rapid. Ultimul a fost chemat în locul lui Iacob, de la UTA, care s-a accidentat.

Reclamă
Reclamă 4

Din informațiile AS.ro, goalkeeper-ul de la Sparta Praga va rămâne numărul 1 la națională, cel puțin în meciurile de la sfârșitul acestei luni. Pentru a rămâne în vizorul selecționerului, Niță va trebui să își găsească o echipă unde să apere. Acest lucru este valabil și pentru Andrei Radu, un alt portar român care nu prinde echipa de club.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei„, a anunțat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru AntenaSport, în urmă cu câteva săptămâni.

„Lecția” lui Gigi Becali l-a costat pe Andrei Vlad, iar portarul de la FCSB trebuie să mai aştepte până va reveni la prima reprezentativă.

Reclamă

Lotul convocat iniţial de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Grecia și Israel

Selecţionerul a avut deja probleme şi a fost nevoit să îl schimbe pe Florin Iacob, accidentat, cu Horaţiu Moldovan de la Rapid. Lotul convocat iniţial de Edi Iordănescu:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și