Închide meniul

Liechtenstein – România | „Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită”. Românii fac orice pentru stimularea ‘islandezilor: Ce le-au pregătit înaintea meciului din Macedonia de Nord

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 11:49

Liechtenstein – România | „Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită. Românii fac orice pentru stimularea islandezilor: Ce le-au pregătit înaintea meciului din Macedonia de Nord

Veste importantă pentru islandezi

Profimedia

Liechtenstein – România e meciul care ne poate duce la barajele pentru Mondiale. Nu mai depindem însă doar de noi după ce nu am bătut Islanda la Bucureşti. Pentru a mai spera la locul 2, România trebuie să fie ajutată de nordici. Naţionala antrenată de Arnar Vidarsson are parte de stimulente serioase înaintea disputei cu Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românii fac orice pentru ai stimula pe islandezi

Naţionala lui Mirel Rădoi speră ca islanda să o încurce pe Macedonia de Nord. În acest sens, sponsorul tricolorilor a pus la cale o acţiune interesantă înaintea meciului de la Skopje.

„Timișoreana îi răspunde antrenorului Islandei: berea e pregătită!

Citește și:

Cu doar o zi înainte de meciul dintre Macedonia de Nord și Islanda, un panou publicitar amplasat chiar lângă stadionul din Skopje anunță în limba islandeză:

“Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită!”.

Reclamă

Mesajul, pus la cale de către sponsorul oficial al naționalei României de fotbal, vine ca un răspuns pe cât de amuzant pe atât de serios la declarația antrenorului Islandei, care a spus: “Obținem un rezultat bun în Macedonia, mă întorc și îmi cumpărați o bere”. O zi mai târziu, 3 astfel de panouri îi așteptau deja pe jucătorii Islandezi, pe drumul de la hotelul la care au fost cazați și până la stadionul din Skopje.

Și chiar dacă totul a început ca o glumă, sponsorul naționalei îi promite antrenorului islandez nu doar o bere simbolică, ci bere pentru tot anul, așa cum merită sărbătorită o calificare mult așteptată. Arnar Vidarsson, ai legătura!”, este mesajul sponsorului naţionalei României pentru nordici.

Mai mult, sponsorul naţionalei a mai postat încă un mesaj de îndemn pentru nordici pe o reţea de socializare. „Arnar, ai zis să-ți dăm o bere dacă faceti un meci bun cu Macedonia. Ca să fiți motivați, ridicăm miza și dăm beri pentru tot anul. Ne găsiți la bar, după meci.”, este anunţul postat pe pagina oficială de facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și