Închide meniul

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi surprinde pe toată lumea! Ce spune despre plecarea de la echipa naţională: „Nu am nicio ofertă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 18:48

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi surprinde pe toată lumea! Ce spune despre plecarea de la echipa naţională: „Nu am nicio ofertă

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Profimedia

România nu mai e la mâna ei înaintea ultimei etape a preliminariilor Mondiale. După 0-0 cu Islanda, tricolorii speră la o minune pentru a prinde locul 2. Islandezii să o încurce şi pe Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi surprinde pe toată lumea

Dacă la finalul disputei cu Armenia, Mirel Rădoi spunea că va pleca de la echipa naţională la finalul acestei luni, acum selecţionerul nu mai este atât de sigur. Nu a refuzat răspicat eventuale negocieri pentru a continua în funcţia de selecţioner şi în 2022. „Mă întreb și eu dacă Federația ar vrea să continue cu un antrenor care e pe locul 3. Aș continua dacă lucrurile au fost în regulă în această perioadă de 2 ani jumătate. Dacă nu, poate să vină altcineva”, a spus selecţionerul, la conferinţa de presă dinaintea meciului Liechtenstein – România.

Citește și:

Rădoi nu are nicio ofertă

În aceeaşi conferinţă de presă, selecţionerul Mirel Rădoi a recunoscut că nu are nicio ofertă în acest moment. Toate discuţiile pe care le-a avut le-a sistat din cauza finalului preliminariilor. „Nu există în acest moment nicio oferă. Ofertele care au existat le-am blocat imediat. Am vrut să continui aici. Federaţia ştie de aceste oferte, dar nu de toate. Nu am nicio ofertă, nu ştiu ce voi face dacă nu voi rămâne la Federaţie de mine seară. Vom vedea în funcţie şi de jocul rezultatelor şi de discuţii. E normal că nu eşti zi de zi la antrenament. Ai timp de discuţii”, a mai spus selecţionerul României.

România este obligată să bată duminică seara Liechtensteinul şi să spere că Macedonia de Nord va fi încurcată de Islanda pentru a reveni pe locul 2 şi a merge la barajele de Mondiale.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și