Închide meniul

Liechtenstein – România | S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi! Mesaj direct al FRF: „Preşedintele a fost clar”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 8:42

Liechtenstein – România | S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi! Mesaj direct al FRF: „Preşedintele a fost clar

I s-a decis viitorul lui Mirel Rădoi

Antena Sport

Liechtenstein – România este meciul ultimei şanse pentru tricolori de a mai prinde barajul de Mondiale. Trebuie să îi batem pe amatorii din Liechtenstein şi să sperăm la o minune din partea Islandei în deplasarea din Macedonia de Nord. În tot acest context, viitorul lui Mirel Rădoi la echipa naţională este unul incert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi!

Selecţionerul şi-a schimbat discursul înaintea meciului şi nu ar spune nu unei prelungiri a contractului cu FRF. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, este omul care, împreună cu președintele Răzvan Burleanu, îi va decide soarta lui Rădoi.

Stoichiţă spune că decizia se va lua după meciul cu Liechtenstein, totul depinzând de poziţia pe care o vor ocupa tricolorii la finalul grupei. ”Președintele și cu mine vom avea o întâlnire cu Mirel după meciul cu Liechtenstein. Se vor trage niște concluzii și se vor face niște propuneri. În ce direcție, la timpul potrivit. Eu cred că și președintele a fost foarte clar, a spus că avem timp să discutăm cu Mirel, să analizăm, să vedem dacă se continuă sau nu.

Stoichiţă nu crede în minuni

Eu am spus că-mi doresc ca Mirel să rămână. Nu imediat după meci vom discuta, ne întoarcem acasă. În cursul săptămânii viitoare, președintele va stabili când vom sta de vorbă. Macedonia își va pregăti orice amănunt să câștige, e și ultimul meci. Ar fi culmea culmilor să nu câștige Macedonia și tu să nu bați în Liechtenstein”, a declarat Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și