Închide meniul

Maroc U21 – România U21 2-2. Birligea l-a salvat din nou pe Florin Bratu! Emoţii mari pentru micii tricolori

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 20:55

Reclamă
Maroc U21 – România U21 2-2. Birligea l-a salvat din nou pe Florin Bratu! Emoţii mari pentru micii tricolori

România U21 - Finlanda U21 s-a încheiat 2-1

România U21, înaintea meciului cu Finlanda / Profimedia

Maroc U21 – România U21, scor 2-2, a fost al doilea meci de pregătire al tinerilor tricolori pentru EURO 2023. Florin Bratu a rămas neînvins, dar a avut mari emoţii la Rabat. Jucătorii reprezentativei noastre au condus cu 1-0 la pauză, prin golul lui Dragoş Albu, dar adversarii au întors scorul în numai 4 minute. Maouhoub şi Dnanou au marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Birligea a fost salvatorul României U21, la patru zile după ce reuşise să înscrie un gol important şi în victoria cu Finlanda, scor 2-1. Atacantul lui CFR Cluj a punctat în minutul 79 şi a stabilit rezultatul final, 2-2.

LIVE SCORE | Maroc U21 – România U21 2-2

Min. 79: Maroc U21 – România U21 2-2.  GOOOL România! Birligea a reuşit să înscrie pentru tricolori!

Min. 74: Maroc U21 – România U21 2-1. A înscris şi Maouhoub. Răsturnare incredibilă de scor!

Min. 70: Maroc U21 – România U21 1-1. Dnanou a stabilit egalitatea după un corner.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 27: Maroc U21 – România U21 0-1. GOOOL România! A marcat Dragoş Albu cu un şut de la marginea careului.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start sunt următoarele:

Reclamă

Maroc U21: Hasbi – Maohoub, Radid, El Hilali, Amraoui, El Khannouss, Chraibi, Halhal, Soussi, Zouhir, Dnanou

România U21: 1. Târnovanu – 5. Telcean, 6. Screciu (Cpt), 22. Farcaș, 20. A. Dumitrescu – 8. Dr. Albu, 21. Grameni – 10. Cîmpanu, 19. I. Stoica, 18. Miculescu – 9. Markovic.

În primul meci al  lui Florin Bratu la naţionala de tineret, România U21 – Finlanda U21 2-1, „tricolorii” mici au câștigat dramatic meciul amical împotriva nordicilor. Marcatorii celor două goluri au fost David Miculescu, de la UTA Arad, și Daniel Birligea, de la campioana CFR Cluj. Aceştia au marcat în ultimele minute.

Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21 2-1

România U21 – Finlanda U21 2-1. Naționala noastră de tineret a câștigat dramatic meciul amical împotriva nordicilor. Florin Bratu a oferit prima reacție, după victoria spectaculosă obținută în ultimele minute. De asemenea, marcatorii Daniel Birligea și David Miculescu au vorbit despre succesul din această seară.

La finalul partidei de pe stadionul “Arcul de Triumf”, selecționerul naționalei de tineret și-a lăudat elevii pentru jocul excelent din partea secundă.

“Sincer, după ce am făcut prima repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă bucur că, în această seară, jucătorii au simţit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu. Trebuie să felicit adversarul pentru că a făcut un meci bun, interesant. Pentru mine, aşa cum am spus şi la conferinţa de presă, e important pe lângă jocul bun şi rezultatul.

Încercăm, încercăm, important este ca echipa să aibă atitudine, să nu renunțe nicio clipă. Să ne zbatem în ritmul ăsta pe care îl vreau până la sfârșit, să nu cedăm niciun centimetru din munca pe care o depunem la antrenamente. Și iată că în unele meciuri vine și răsplata. Nu știu dacă ați văzut la finalul meciului. Am fost la tribună și am cântat cu toții “ROMÂNIA”. Pentru mine, bucuria de la final, când toți au sărit, s-au bucurat și și-au felicitat colegii, e cea mai importantă”, a spus Florin Bratu, pentru TVR.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și