Închide meniul
Foto

Lorena Balaci a reacţionat după ce fiul ei şi al lui Eugen Trică a marcat un gol în victoria uriaşă a naţionalei U20 cu Anglia

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 11:13

Reclamă
Lorena Balaci a reacţionat după ce fiul ei şi al lui Eugen Trică a marcat un gol în victoria uriaşă a naţionalei U20 cu Anglia

Reacţia Lorenei Balaci după ce fiul ei şi al lui Eugen Trică a marcat un gol

Atanas Trică, după ce a marcat golul din penalty în meciul cu Anglia / Profimedia Images

Lorena Balaci a reacţionat după ce fiul ei, Atanas Trică, a marcat un gol în victoria naţionalei U20, 2-0, cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Atanas Trică a mărturisit că ştia cum bate fiul ei penalty-uri şi nu a avut emoţii în momentul execuţiei. Atanas Trică a transformat perfect, fără şanse pentru portarul englez, lovitura de la 11 metri din minutul 16 al partidei.

Lorena Balaci a reacţionat după ce fiul ei şi al lui Eugen Trică a marcat un gol în victoria uriaşă a naţionalei U20 cu Anglia

Mă bucur extrem de tare pentru copii ăștia pentru că toată lumea îi dădea victime sigure. Adevărul este că dacă facem o paralelă între cele două țări părem victime sigure, dar uite că se poate. Fotbalul este plin de surprize, evident că mă bucur pentru reușita lui Ati, pentru toți care au jucat și Curelea.

Toți îi dădeau victime siguri și asta este mentalitatea noastră românească, am văzut și câteva titluri în ziare și nu este ok pentru noi, ca popor. Am trăit golul în direct, nu am avut emoții pentru că știu cum bate penalty-urile. De obiecei când este la lot vorbim foarte puțin”, a declarat Lorena Balaci pentru fanatik.ro după România U20 – Anglia U20 2-0.

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat unul din cele două goluri

Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică a fost erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat, din penalty, în minutul 16 al meciului.

Reclamă

Nepotul regretatului Ilie Balaci a executat perfect penalty-ul care a dus scorul la un 2-0 neverosimil pentru România. Atanas Trică a şutat plasat, fără speranţă pentru portarul Angliei.

România a obţinut o victorie mare cu Anglia în Elite League! Tricolorii U20 au învins-o cu 2-0 pe naţionala U20 a Angliei.

Golurile naţionalei U20 a României au fost marcate de Cristian Mihai (min. 5) şi Atanas Trică (min. 16). Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică a transformat penalty-ul obţinut de Alexandru Musi.

Reclamă 4 / 0/3

România U20 – Anglia U20 2-0

Englezii au avut un penalty în minutul 45 al partidei, pe care l-a ratat Scarlett. Acesta a tras pe lângă poarta lui Robert Popa, iar jucătorii noştri au intrat la cabine cu 2-0. Acesta avea să fie şi rezultatul final al meciului.

România a ajuns la două victorii în Liga Elitelor. Tricolorii U20 au început excelent campania, cu o victorie cu 2-0 în faţa Cehiei, după care au fost învinşi dramatic de Portugalia.

Portughezii au câştigat cu 2-1, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+8.

Pe 16 octombrie, România U20 va întâlni în deplasare Norvegia, într-un meci care se va disputa pe Fredrikstad Stadion, de la ora 19:00.

Lotul României U20 convocat de selecționerul Costin Curelea:

PORTARI: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), David Dincă (CSM Slatina)

FUNDAȘI: Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Dan Sîrbu (Farul Constanța), Botond Gergely (AFK Csikszereda), Ștefan Duțu (CS Afumați), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Tudor Oltean (Ceahlăul Piatra Neamț)

MIJLOCAȘI: Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Ștefan Bodișteanu (SC Oțelul Galați), Andrei Pandele (FCSB), Eduard Radaslavescu (FCSB), David Gabriel (FC Botoșani), Doru Andrei (FC Voluntari), Andres Sfaiț (US Salarenitana / Italia), Cristian Mihai (UTA Arad), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria), Vlasti Martinovic (Gloria 2018 Bistrița-Năsăud)

Reclamă

ATACANȚI: Atanas Trică (Universitatea Craiova), Valentin Dumitrache (Gloria Buzău)

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și