Închide meniul
NEWS ALERT

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova! Anunțul făcut de FRF

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 18:15

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova! Anunțul făcut de FRF

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al echipei naţionale / Profimedia

  • Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova
  • Anunțul făcut de FRF

FRF a anunțat lotul de jucători convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, ultima acțiune a echipei naționale în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei 26 de jucători convocați, 6 sunt eligibili și pentru naționala Under 21, iar 8 se află în fața unui potențial debut la prima reprezentativă. De altfel, media de vârstă a tricolorilor care vor intra de la finalul săptămânii în cantonament este una scăzută, 24,3 ani, conform frf.ro.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

Reclamă

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

Reclamă

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu

Cluburile din Italia şi Spania nu i-au las pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu sunt prezenţi la meciurile menţionate mai sus. Nici Nicolae Stanciu nu a venit în Europa pentru cele două amicale.

Edi Iordănescu: „Am fost nevoit să schimb strategia!”

Edi Iordănescu a recunoscut că a fost nevoit să își schimbe strategia după ce s-a lovit de refuzul cluburilor din străinătate.

Așa cum am spus la finalul acțiunii din luna septembrie, îmi doresc să avem continuitate la Echipa Națională, atât din punct de vedere al strategiei și al filosofiei de joc, cât și în ceea ce privește selecția, în vederea formării unui lot omogen și a unui grup unit. Așadar, pentru aceste două meciuri, pe lista mea s-au aflat și alți jucători din străinătate. Totuși, nefiind perioadă FIFA, au existat cluburi din străinătate care nu au dorit, din diverse motive, să lase fotbaliștii la lot, trecând peste dorința acestora. În aceste condiții, am fost nevoit să schimb strategia și atunci am apelat și la unii jucători de perspectivă, care noi credem că într-un timp scurt ar putea reprezenta soluții pentru prima reprezentativă”, a declarat selecționerul Edi Iordănescu.

Partidele cu Slovenia şi Moldova se vor disputa pe 17 noiembrie, respectiv 29 noiembrie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”