Închide meniul

Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România. Krasniqi şi Rrahmani, convocaţi! România – Kosovo, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 15:34

Reclamă
Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România. Krasniqi şi Rrahmani, convocaţi! România – Kosovo, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România

Jucătorii naționalei din Kosovo se bucură după un gol / Hepta

Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România. Adversara selecționatei noaste din preliminariile Campionatului European din 2024 a publicat lista jucătorilor convocați pentru partidele cu Elveția și România. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 12 septembrie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională pregătită de Edi Iordănescu a disputat deja un meci împotriva naționalei din Kosovo în luna iunie. Atunci, partida de la Priștina s-a încheiat cu scorul de 0-0. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Kosovo a anunțat lotul pentru „dubla” din luna septembrie. Doi jucătorii din Liga 1, convocați pentru meciul cu România

Cu o săptămână și jumătate înainte de partida dintre Kosovo și România, selecționerul adversarei, Primoz Gliha, a anunțat lotul de jucători convocați pentru acțiunea din luna septembrie. Printre aceștia se numără Amir Rrahmani, de la Napoli, Edon Zhegrova, de la Lille, dar și Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj și Albion Rrahmani, de la Rapid.

Înainte de această partidă, echipa națională a României mai are un meci de disputat, cu selecționata din Israel. De cealaltă parte, kosovarii se vor duela cu Elveția. Ambele partide vor avea loc pe data de 9 septembrie, în timp ce duelul direct dintre România și Kosovo este programat pe data de 12 septembrie. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

În momentul de față, selecționata condusă de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în grupa de calificare pentru EURO 2024, cu 8 puncte după 4 etape. De cealaltă parte, Kosovo se află pe poziția a 5-a, cu doar 3 puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă

Lotul echipei naționale din Kosovo, pentru meciul cu România

Arjanet Muric (Burnley), Visar Bekaj (Hatayaspor), Samir Ujkani, Mergim Vojvoda (Torino), Leart Paqarda (FC Koln), Amir Rrahmani (Napoli), Fidan Aliti (Alanyaspor), Kreshnik Hajrizi (Lugano), Ismajl Beka (FC Luzern), Betim Fazliji (FC St.Gallen), Florent Hadergjonaj (Alanyaspor), Berisha (Reims), Florian Loshaj (Istanbulsport), Florent Muslija (Paderborn), Milot Rashica (Beșiktaș), Edon Zhegrova (Lille), Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Vedat Muriqi (Mallorca), Zymer Bytyqi (Antalyaspor), Bernard Berisha (Akhmat Grozny), Arber Zeneli (Reims), Altin Zeqiri (Rizespor), Mariton Korenica (Ballkani), Albion Rrahmani (Rapid), Andi Hoti (Magdeburg) și Valon Zumberi (Hamburg).

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Dennis Man, pentru acțiunea din luna septembrie

Dennis Man e out de la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo din septembrie. Jucătorul naţionalei s-a accidentat la antrenamente şi a lipsit cu Citadella. Man a ratat şi meciul cu Pisa, transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a avut un început de sezon foarte bun în acest sezon de Serie B. Competiţia e transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Man nu a marcat cu FeralPisalo, dar a avut o evoluţie foarte apreciată, fiind foarte activ şi reuşind o pasă decisivă pentru golul 2 al Parmei, marcat de Bernabe. Pentru evoluţia din prima etapă, presa italiană l-a notat cu 7 pe Dennis Man.

„În prima repriză, Man are o mare șansă față în față cu Pizzignacco, dar ratează în mod inexplicabil. A crescut pe măsură ce minutele au trecut și a creat mai multe bătăi de cap pentru apărarea adversă.

În acțiunea de dublare se mișcă perfect, servind un asistent excelent lui Bernabe. Fără îndoială cel mai periculos și cel mai inspirat jucător din atacul Parmei”, au scris cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și