Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Man, OUT de la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo! Lovitură pentru Edi Iordănescu

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 22:31

Reclamă
Dennis Man, OUT de la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo! Lovitură pentru Edi Iordănescu

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man e out de la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo din septembrie. Jucătorul naţionalei s-a accidentat la antrenamente şi a lipsit cu Citadella. Man a ratat şi meciul cu Pisa, transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil Dennis Man va rata şi derby-ul cu Reggiana, echipa antrenată de Alessandro Nesta.

Dennis Man, OUT de la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo!

Dennis Man a avut un început de sezon foarte bun în acest sezon de Serie B. Competiţia e transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Man nu a marcat cu FeralPisalo, dar a avut o evoluţie foarte apreciată, fiind foarte activ şi reuşind o pasă decisivă pentru golul 2 al Parmei, marcat de Bernabe. Pentru evoluţia din prima etapă, presa italiană l-a notat cu 7 pe Dennis Man.

În prima repriză, Man are o mare șansă față în față cu Pizzignacco, dar ratează în mod inexplicabil. A crescut pe măsură ce minutele au trecut și a creat mai multe bătăi de cap pentru apărarea adversă.

Reclamă

În acțiunea de dublare se mișcă perfect, servind un asistent excelent lui Bernabe. Fără îndoială cel mai periculos și cel mai inspirat jucător din atacul Parmei”, au scris cei de la parmalive.com.

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! Românul, execuţie superbă, cu călcâiul

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! În minutul 22, românul a primit o minge în careu şi a reluat superb, cu călcâiul. Mihăilă a trimis pe spaţiul porţii, dar portarul Nicolas a reuşit să respingă balonul. Pisa – Parma şi Reggiana – Palermo sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Mihăilă s-a demarcat foarte bine, la limita offside-ului şi a reluat superb, dar reflexul lui Nicolas a împiedicat unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon de Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a fost titularizat de către antrenorul Fabio Pecchia.

„Cruciaţii” au avut un start perfect de partidă. În minutul 14 Bonny a marcat, după o acţiune superbă a lui Sohm, care a driblat trei adversari. Sohm i-a pasat, după driblingurile superbe, decisiv lui Bonny, care a reluat perfect şi a deschis scorul.

Şi Palermo a avut parte de un start bun în meciul cu Reggiana, transmis tot LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Lucioni a deschis scorul în minutul 7. Golul a fost validat după ce arbitrul a consultat VAR.

Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0

Dennis Man a fost omul meciului dintre Parma şi FeralpiSalo, câştigat de cruciaţi cu 2-0. Gazdele au început astfel perfect lupta pentru promovarea din Serie B, competiţie ce e exclusiv în AntenaPLAY.

Man a ieşit prima oară în evidenţă în minutul 36, atunci când a scos un penalty. Lovitura sa de cap a lovit braţul unui adversar şi arbitrul a arătat punctul cu var.

La jumătatea reprizei secunde, Man şi-a trecut în cont şi un assist. Internaţionalul român a scos scurt mingea pentru şutul perfect al Adrian Bernabe, care a stabilit şi scorul final, 2-0.

Important e de menţionat şi faptul că Valentin Mihăilă a revenit şi el în echipa lui Pecchia. Benedyczak i-a lăsat locul în minutul 71. Cinci minute mai târziu, şi Man a fost înlocuit cu Ansaldi.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și