Închide meniul

Lotul României pentru Campionatul European U21. Jucătorii chemați de la echipa mare

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 16:57 / Actualizat: 18 iunie 2023, 18:55

Reclamă
Lotul României pentru Campionatul European U21. Jucătorii chemați de la echipa mare

Croaţia U21 - România U21 0-0

Emil Săndoi, alături de jucătorii României U21 / Profimediaimages

Emil Săndoi a anunţat lotul României pentru Campionatul European U21. Selecţionerul „tricolorilor mici” a pregătit unele surprize pentru adversarii de la turneul final. Acesta va fi găzduit de ţara noastră şi de Georgia, în perioada 21 iunie – 5 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa condusă de Emil Săndoi va disputa primul duel din cadrul turneului final pe data de 21 iunie, împotriva selecționatei similare din Spania. Partida va avea loc pe stadionul „Steaua”, de la ora 21:45.

Lotul României pentru Campionatul European U21. Ce surprize a pregătit Emil Săndoi

Selecționerul „tricolorilor mici” a anunțat mai multe surprize în lotul pentru Campionatul European U21. Este vorba despre Ștefan Târnovanu, Louis Munteanu și Valentin Mihăilă, fotbaliști care au fost convocați și pentru dubla cu Kosovo și Elveția, de către Edi Iordănescu.

Totuși, având în vedere că că debutul României la Campionatul European U21 este la distanță de doar 48 de ore față de meciul selecționatei mari, cu Elveția, este puțin probabil ca fotbaliștii convocați la ambele reprezentative să fie folosiți în cadrul ambelor acțiuni.

Selecționata noastră va juca toate partidele din grupele turneului final pe stadionul „Steaua”. După meciul cu Spania, elevii lui Emil Săndoi se vor duela cu selecționatele similare din Ucraina, pe 24 iunie și din Croația, pe 27 iunie.

Reclamă

Lotul convocat de Emil Săndoi pentru Campionatul European U21

PORTARI: Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj);

FUNDAȘI: Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Victor Dican (FC Botoșani), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi), Alexandru Pantea (FCSB), Andrei Borza (Farul Constanța);

MIJLOCAȘI: Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Dragoș Albu (U Craiova 1948), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948), Octavian Popescu (FCSB), Valentin Mihăilă (Parma / Italia), Adrian Mazilu (Farul Constanța);

Reclamă 4 / 0/3

ATACANȚI: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul Constanța)

„Să-i facem pe români fericiţi” este îndemnul lui Octavian Popescu, înaintea Campionatului European U21

Cu energia fanilor din tribune, Tavi Popescu e sigur că naţionala de tineret poate să învingă Spania, Croaţia şi Ucraina în Ghencea.

„Cred că o să fie stadionul full de români. Să ne susţină şi să ne împingeţi de la spate la acest Campionat European. Hai, România!”, a spus Octavian Popescu.

Și elevii lui Gică Hagi se simt încrezători înaintea debutului la Campionatul European U21. Andrei Borza a avut și el un mesaj pentru fanii echipei naționale, înaintea primului meci din cadrul turneului final.

„Să ne încurajeze la fiecare fază, la fiecare minge şi să ne ajute foarte mult!

Fanii ne dau încredere. Veniţi cât mai aproape de noi pe stadion şi hai, România!”, a declarat şi Andrei Borza.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și