Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă e optimist: „Doar individual kosovarii reprezintă un pericol”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 13:32

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă e optimist: Doar individual kosovarii reprezintă un pericol”

Kosovo - România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă e optimist

Mihai Stoichiţă, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), e optimist înainte de duelul cu kosovarii de mâine. Kosovo – România e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY vineri, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiţă nu se teme de Kosovo ca grup. Directorul tehnic al FRF consideră că doar individual jucătorii naţionalei din Kosovo reprezintă un pericol.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă e optimist: „Doar individual kosovarii reprezintă un pericol”

Directorul tehnic al FRF l-a lăudat pe antrenorul naţionalei, Edi Iordănescu, pentru grupul pe care l-a creat. Stoichiţă crede că Edi Iordănescu va duce naţionala la EURO 2024.

La Kosovo plouă, iar terenul nu arată prea bine, dar directorul tehnic al FRF crede că tricolorii trebuie să fie pregătiţi să joace şi pe un teren mai puţin bun.

Tricolorii sunt concentraţi, sunt pregătiţi pentru meciul de mâine. Au avut şansa unei şederi mai lungi împreună şi să pregătească meciul mult mai atent.

Reclamă

E bine că nu sunt probleme. Falsă alarmă cu Denis, cred. Totul ok. Urmează antrenamentul de diseară, unde se pun la punct ultimele detalii. Bineînţeles, nu prea vizibile, ca să nu le vadă toată lumea.

Mâine seară să sperăm că aducem bucurie prin ce vor face băieţii în teren. Eu am mare încredere în ei, îi văd bine, concentraţi şi cu foarte multă destindere din punctul de vedere al atmosferei. Mă aşteptam ca această vacanţă ‘furată’, pentru că a fost furată din viaţa lor, ar fi trebuit să fie cine ştie pe unde… Nu suferă din cauza asta, îi văd destinşi, nu supăraţi, nu nimic, ceea ce e un punct câştigat din perspectiva mea.

„Nu m-aş speria de Kosovo”

(n.r.: la gazonul prost) Trebuie să ne adaptăm. Plouă şi prognoza este că va ploua la ora meciului. La fotbal trebuie să fii pregătit pentru orice.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-aş speria de Kosovo. În mod individual reprezintă un pericol, la echipele lor sunt foarte buni, dar aici în Kosovo să mă ierte Dumnezeu, nu au niciun fel de… Ştiu eu, la nivel de echipă naţională, ca grup, nu se compară cu ceea ce reprezintă ei la cluburi. Cred că şi dacă facem meci nul îi scoatem din cursă pentru că pe urmă ai meci acasă cu ei, mai uşor. Totul este să ai un rezultat pozitiv mâine seară.

Determinare, atitudine şi ce m-a impresionat este că au acceptat cu zâmbetul pe buze această privare de vacanţa de vară. Mulţi dintre ei trebuie să se întoarcă direct la echipă după ce se termină această acţiune. Unii dintre ei se vor duce la U21 şi, practic, niciun fel de vacanţă.

L-aţi văzut pe Hagi, are nişte mişcări normale. Din punct de vedere medical este ok.

Avem jucători buni, foarte buni, poate nu mai avem super-valorile pe care le-am avut odată, dar tocmai acum, în situaţia asta, trebuie să iasă în evidenţă valoarea grupului. Nu trebuie să îl ai neapărat pe Messi ca să ai o echipă bună.

Din ce am văzut, Edi a făcut un astfel de grup. Eu zic că ne duce la Euro”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Kosovo – România LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Duelul dintre Kosovo şi România va fi vineri, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45. Echipa naţională are şase puncte, după primele două etape scurse din grupa de calificare la turneul final de anul viitor.

Adversara României de vineri are doar două puncte din două meciuri, iar o victorie a României vineri i-ar mai lăsa doar şanse teoretice la calificare lui Kosovo.

Reclamă

Lotul României pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți:George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și