Închide meniul

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda. Daniel Pancu l-a convocat pe Octavian Popescu

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2023, 15:05

Reclamă
Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda. Daniel Pancu l-a convocat pe Octavian Popescu

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda

Daniel Pancu, selecţioner România U21 / Profimedia

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda. Daniel Pancu a anunţat lista de 23 de jucători pentru meciurile din preliminariile EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala de tineret a României va juca ambele partide pe teren propriu. Primul meci, cel cu Armenia, de pe 13 octombrie, se va juca în Giuleşti, în timp ce meciul cu Finlanda, de pe 17 octombrie, va avea loc la Sibiu.

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda

Daniel Pancu a anunţat lista cu jucătorii convocaţi la echipa naţională de tineret pentru meciurile cu Armenia U21 şi Finlanda U21, din preliminariile EURO 2025, potrivit frf.ro.

Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB nemulţumit că nu a fost convocat pentru acţiunea precedentă, va fi în lotul naţionalei de tineret pentru cele două meciuri de pe teren propriu din luna octombrie.

Primul meci din această campanie de calificare a fost pierdut de naţionala României U21. Echipa lui Daniel Pancu a jucat în Armenia şi a condus cu 2-0, dar a pierdut în cele din urmă confruntarea cu 2-3. România U21 a participat la ultimele trei ediţii ale Campionatului European de Tineret.

Reclamă

Jucătorii convocaţi de Daniel Pancu

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Darius Oroian (Sepsi OSK), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Gabriel Buta (FCU 1948 Craiova Fotbal Club), Matei Ilie (CFR Cluj), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej), Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Octavian Popescu (FCSB);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Filip Ilie (Universitatea Cluj), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

„Ştiu că are ceva cu mine mai demult”, a răbufnit Tavi Popescu după ce a oferit două pase decisive în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Pancu a explicat că nu şi-a dorit să îl cheme pe jucătorul cotat de 3.8 milioane de euro pentru că nu este titular la echipa de club.

”Îi tratez pe toți în mod egal. Am văzut că s-a creat o ușoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziția lui.

Am căutat să aduc la națională jucători care au evoluat pe pozițiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman și a prins ocazia să joace și făcut-o foarte bine e de lăudat.

Nu am absolut nimic personal cu nimeni și rămâne în vederile noastre”, a declarat Daniel Pancu pentru frf.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și