Închide meniul

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu. Adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat la România U21

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 17:51

Reclamă
Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu. Adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat la România U21

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

Daniel Pancu şi Octavian Popescu / Colaj Profimediaimages

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu şi a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe atacantul FCSB-ului la naţionala României U21. Selecţionerul reprezentativei de tineret a răbufnit şi a răspuns criticilor primite chiar de la jucătorul vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştiu că are ceva cu mine mai demult”, a răbufnit Tavi Popescu după ce a oferit două pase decisive în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

Pancu a explicat că nu şi-a dorit să îl cheme pe jucătorul cotat de 3.8 milioane de euro pentru că nu este titular la echipa de club.

Îi tratez pe toți în mod egal. Am văzut că s-a creat o ușoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziția lui.

Am căutat să aduc la națională jucători care au evoluat pe pozițiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman și a prins ocazia să joace și făcut-o foarte bine e de lăudat.

Reclamă

Nu am absolut nimic personal cu nimeni și rămâne în vederile noastre”, a declarat Daniel Pancu pentru frf.ro.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Octavian Popescu şi a dat de pământ cu jucătorul de 20 de ani. A avut un derapaj uluitor.

Nu are nicio dreptate.Ai 20 de ani, nu ai demonstrat nimic până acum. Vezi de treaba ta! Taci din gură. O să muncească şi gata. Nu există jucător de valoare şi selecţionerul să nu îl ia. El să îşi vadă de treaba lui şi nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, barbă….Vezi de treaba ta, joacă, bă, fotbal. În loc să creşti, tu scazi. A dat două pase, dar să mai dea şi nu să vorbească”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Tavi Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Tavi Popescu a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României. Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret, iar „perla” lui Gigi Becali a luat foc din această cauză.

Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. Sper să mai jucăm în Ghencea”, a spus Tavi Popescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și