Închide meniul

Lovitură pentru Edi Iordănescu, înaintea „dublei” cu Irlanda de Nord şi Columbia! Un titular s-a accidentat şi va rata partidele

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 11:04

Lovitură pentru Edi Iordănescu, înaintea „dublei cu Irlanda de Nord şi Columbia! Un titular s-a accidentat şi va rata partidele

Lovitură pentru Edi Iordănescu, înaintea "dublei" cu Irlanda de Nord şi Columbia

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia

Edi Iordănescu a primit o „lovitură” înaintea „dublei” cu Irlanda de Nord şi Columbia. Un titular al echipei naţionale s-a accidentat şi va rata partidele amicale. Este vorba despre Nicuşor Bancu, cel care urmează să fie operat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Irlanda de Nord, într-un meci amical, care se va disputa vineri, de la ora 21:15. Ulterior, marţi, „tricolorii” vor avea un meci de gală cu Columbia, meci care se va vedea live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lovitură pentru Edi Iordănescu, înaintea „dublei” cu Irlanda de Nord şi Columbia

Conform fanatik.ro, Nicuşor Bancu va rata partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, din cauza unei accidentări. Concret, fundaşul stânga de la Universitatea Craiova s-a lovit la un neg de la picior, şi urmează să fie operat.

Oltenii îşi doresc ca Bancu să fie apt pentru duelul „de foc” cu Rapid, din a doua etapă a play-off-ului, etapă care se va desfăşura după pauza datorată partidelor amicale.

Pe lângă Nicuşor Bancu, şi Ionuţ Nedelcearu s-a accidentat, după ce a fost convocat de Edi Iordănescu. Fundaşul de la Palermo nu va fi apt pentru duelul cu Irlanda de Nord, programat vineri.

Reclamă

Accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu, suferită în ultimul meci la Palermo, nu este foarte gravă, şi acesta are şanse mari să evolueze în duelul amical cu Columbia, duel care se va disputa la Madrid.

Lotul României pentru amicalele din luna martie:

FRF a anunţat lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia. Printre surprizele lui Edi Iordănescu, se numără convocarea lui Bogdan Racoviţan şi cea a lui Adrian Rus.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și