Închide meniul

Luis Diaz şi James Rodriguez sunt pregătiţi pentru meciul cu România! Cum arată primul 11 al Columbiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 martie 2024, 20:54

Luis Diaz şi James Rodriguez sunt pregătiţi pentru meciul cu România! Cum arată primul 11 al Columbiei

Luis Diaz şi James Rodriguez sunt pregătiţi pentru meciul cu România! Cum arată primul 11 al Columbiei

Luis Diaz, în timpul unui meci în tricoul Columbiei / Profimedia

Luis Diaz şi James Rodriguez sunt pregătiţi pentru meciul cu România! Starurile Columbiei sunt pregătite pentru meciul de pe Metropolitano din Madrid, care va începe la 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După amicalul cu Irlanda de Nord de la Bucureşti, încheiat la egalitate, scor 1-1, jucătorii lui Edi Iordănescu vor avea parte de un test mult mai tare, în pregătirea pentru EURO 2024.

Luis Diaz şi James Rodriguez sunt pregătiţi pentru meciul cu România! Cum arată primul 11 al Columbiei

România va întâlni Columbia, într-un amical cu adevărat special, la Madrid. „Tricolorii” vor avea parte de o susţinere importantă. Meciul se va juca într-o atmosferă superbă, mai ales că sunt aşteptaţi şi mulţi columbieni. Sud-americanii au impresionat deja la Londra, acolo unde Columbia a învins Spania în urmă cu câteva zile, scor 1-0.

Columbia nu îşi va menaja starurile în meciul cu România. Luis Diaz, vedeta celor de la Liverpool, va începe din primul minut meciul cu România. La fel şi James Rodriguez, fostul jucător de la Real Madrid, care va purta şi banderola de căpitan, în meciul care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 21:30.

Columbia (4-2-3-1): Vargas – Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Rios, Lerma – Arias, Rodriguez, Diaz – Cordoba.

Reclamă

„Revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia

Horaţiu Moldovan a revenit în primul 11 al României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord, între buturile „tricolorilor” a stat Florin Niţă.

De asemenea, fundaşii de bandă s-au schimbat şi ei, în flancul drept fiind trimis în teren Andrei Raţiu, în locul lui Vasile Mogoş, în timp ce pe stânga va evolua Raul Opruţ, în locul lui Cristi Manea. În faţa apărării, vor evolua Marius Marin, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin. Alexandru Cicâldău a fost trecut pe banca de rezerve.

În atacul României, toţi jucătorii au fost schimbaţi, faţă de duelul cu Irlanda de Nord. Olimpiu Moruţan şi Denis Alibec, cei care nu au prins niciun minut în partida de pe Arena Naţională, au fost titularizaţi pentru partida de pe Wanda Metropolitano. Valentin Mihăilă a fost şi el titularizat de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, jucătorii care au „rezistat” în primul 11 pentru meciul cu Columbia au fost fundaşii centrali, Andrei Burcă şi Radu Drăguşin, căpitanul Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin.

Echipa de start a României:

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și