Închide meniul

„Mă doare!” Alexandru Băluţă, prima reacţie după ce nu a fost convocat la echipa naţională: „Când e vorba de România, nu mă interesează nimic altceva!” Ce a spus după ce soţia sa l-a atacat pe Edi Iordănescu

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 22:43

„Mă doare! Alexandru Băluţă, prima reacţie după ce nu a fost convocat la echipa naţională: „Când e vorba de România, nu mă interesează nimic altceva! Ce a spus după ce soţia sa l-a atacat pe Edi Iordănescu

Alexandru Băluţă nu a fost convocat la echipa naţională

Profimedia

  • Alex Băluţă, prima reacţie după ce nu a fost convocat la echipa naţională
  • Ce a spus după ce soţia sa l-a atacat pe Edi Iordănescu

Alexandru Băluţă (28 ani), fotbalistul celor de la Akademia Puskas, a oferit prima reacţie după ce nu a fost convocat la echipa naţională. Recent, soţia sa, nemulţumită de decizia luată de Edi Iordănescu, l-a atacat pe selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă are şase selecţii la prima reprezentativă şi un gol marcat, în confruntarea România – Chile, scor 3-2. Ultima lui convocare datează din luna iunie a anului trecut, când Mirel Rădoi l-a trimis pe teren 10 minute în super-amicalul Anglia – România, scor 1-0.

Alexandru Băluţă, prima reacţie după ce nu a fost convocat la echipa naţională

„Diana n-a spus nimic deplasat. Dorința mea de a veni la lot e enormă și nu sunt genul de om care să-și controleze emoțiile nonstop. Mă doare că nu voi fi acum la națională, dar accept și înțeleg situația. Bine, nici nu sunt un jucător care să fi fost o prezență constantă, dar, la orice convocare, am venit cu sufletul deschis și nu m-a interesat nimic altceva. De exemplu, la amicalul cu Anglia am venit din vacanță și nu m-a preocupat niciun pic acest detaliu. Mă simt un jucător complet când îmbrac tricoul României și așa va fi mereu.

Reclamă

Am primit un cartonaș roșu care s-a tradus prin patru etape de suspendare. A fost o pauză care m-a cam scos din ritm. Într-un fel, mi-am făcut-o cu mâna mea și uneori mai și plătești. Am trecut și prin Covid. Din aceste motive, mă așteptam pe undeva să nu fiu păstrat în lot pentru aceste amicale. Dar părerea de rău rămâne. Muncesc mai departe, să fiu apt pentru partidele oficiale din iunie, când începe Liga Națiunilor”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit playsport.ro.

Edi Iordănescu, atacat de soţia lui Alexandru Băluţă

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Grecia şi Israel nu a fost pe placul tuturor. Soţia lui Alexandru Băluţă, Diana Băluţă, a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care a văzut că jucătorul de la Academia Puskas nu a mai fost chemat la prima reprezentativă.

Reclamă

Mijlocaşul de 28 de ani a fost inclus pe lista preliminară anunţată de selecţioner, dar a rămas în afara lotului. 6 goluri şi 5 pase decisive a reuşit fostul fotbalist al Universităţii Craiova în acest sezon.

”Aș putea spune multe, dar mă abțin și de data asta! Visăm la rezultate frumoase de la ECHIPA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, dar convocările sunt făcute cu ochii închiși fără a se ține cont de rezultate, goluri, dorință, muncă, etc ! (nu mă refer la toți )”, a scris Diana Băluță pe contul ei de Facebook.

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Grecia și Israel

FRF a anunțat cum arată lotul ales de Edi Iordănescu pentru cele două confruntări. FCSB are doi jucători convocați, în timp ce CFR Cluj are 4. Radu Drăgușin, Octavian Popescu și Marian Aioani au fost convocați în premieră la naționala mare.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horaţiu Moldovan (Rapid, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024
Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Echipa naţională • 5 apr., 20:50
„Vin și pe jos în Germania!” Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Suporter.as.ro • 5 apr., 20:42
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă
Liga 1 • 5 apr., 20:19
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă: „Va lipsi atât! Nu e incert, lipseşte cu certitudine!”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie
Antena Sport Update • 5 apr., 17:48
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie 2024