Închide meniul

Macedonia de Nord – România 0-0 | Nicolae Stanciu nu se ascunde după deget. „E un punct bun, nu meritam mai mult!”. Cum vede calculele la calificare: „Suntem favoriţi la locul 2”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2021, 0:20 / Actualizat: 9 septembrie 2021, 1:49

Macedonia de Nord – România 0-0 | Nicolae Stanciu nu se ascunde după deget. „E un punct bun, nu meritam mai mult!. Cum vede calculele la calificare: „Suntem favoriţi la locul 2

Nicolae Stanciu, fără gol în Macedonia de Nord

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui Mirel Rădoi au reuşit o performanţă importantă. Nu au primit gol în cele trei meciuri cu Islanda (2-0), Liechtenstein (2-0) şi Macedonia de Nord (0-0). Menţin şanse importante la clasarea pe locul secund. Au un singur punct de recuperat faţă de Armenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, prima reacţie după Macedonia de Nord – România 0-0

Stanciu a avut un discurs extrem de echilibrat la finalul partidei de la Skopje. Este convins că punctul obţinut în Macedonia ne-a crescut şansele de calificare la turneul final.

E un punct până la urmă. După aspectul jocului e un punct bun pentru noi, nu cred că meritam mai mult. Am făcut tot ce a depins de noi. Au fost zile grele, să joci 3 meciuri în 6 zile a fost greu. Ni s-au accidentat jucători, Ianis ne-a lipsit în această seară. Ieri eram 15-16 jucători la antrenament, alţii nu s-au antrenat. Suntem la mâna noastră, am revenit luna aceasta foarte bine, având în vedere startul preliminariilor. Cred că depindem doar de noi pentru a ajunge la baraj, mă bucur că am reglat luna asta şi suntem la mâna noastră.

Nimeni nu se aştepta ca Liechtenstein să facă egal acolo. Dar ne uităm doar la noi, să menţinem acelaşi spirit de echipă şi ne vom îndeplini obiectivul de ajunge la baraj. Suntem favoriţi acum având în vedere că avem meciurile cu Armenia şi Islanda acasă, dacă reuşim să le câştigăm plus meciul cu Liechtenstein…acestea vor fi decisive„, a declarat Nicuşor Stanciu la PRO TV.

Mijlocaşul României a vorbit şi despre problemele din lotul reprezentativei noastre. Ianis Hagi a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar vestea a creat panică în vestiar.

Reclamă

Normal că ne-a fost teamă, am fost anunţaţi pe grupul nostru de whatsapp. Mai rău a fost pentru cei care erau în cameră, să aştepte rezultatul testului. Normal că era o îngrijorare. Sperăm ca şi Ianis să-şi revină cât mai repede, să nu aibă simptome şi să meargă să se odihnească acasă şi să îşi revină„, a precizat Stanciu.

Macedonia de Nord – România 0-0

Naţionala României a plecat cu un punct după remiza înregistrată cu Macedonia de Nord, scor 0-0. Cu o victorie la Skopje, tricolorii urcau pe locul secund, care duce la barajul pentru prezenţa la Campionatul Mondial din 2022.

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski (Jahovic ’64), Velkovski (Ristevski ’64), Musliu, Alioski – Spirkovski (Trajkovski ’78), Bardi (Askovski ’90), Elmas – Kostadinov, Ristovski, Churlinov (Nikolov ’78). Selecţioner: Blagoja Milevski

Reclamă 4 / 0/3

România: Niţă – Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora – Stanciu, Nedelcu (R. Marin ’63), Cicâldău – Man, Markovic (Cordea ’63), Sorescu (M. Marin). Selecţioner: Mirel Rădoi

Clasamentul grupei: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Etapa următoare programează, la 8 octombrie, meciurile Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.

Recomandări
  • Macedonia de Nord – România 0-0
  • Ce a declarat Nicolae Stanciu la Skopje

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și