Închide meniul

Macedonia de Nord – România 0-0 | Scandal naţional! Răzvan Marin, atac incredibil la Mirel Rădoi: „Sunt nervos! Întrebaţi-l pe el de ce nu joc!” Răspuns tranşant al selecţionerului

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 0:39

Macedonia de Nord – România 0-0 | Scandal naţional! Răzvan Marin, atac incredibil la Mirel Rădoi: „Sunt nervos! Întrebaţi-l pe el de ce nu joc! Răspuns tranşant al selecţionerului

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Răzvan Marin/ Profimedia

  • Macedonia de Nord – România 0-0
  • Scandal la naţională

A izbucnit primul scandal la naţională în mandatul lui Mirel Rădoi. Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de la Skopje, Răzvan Marin s-a arătat extrem de dezamăgit pentru faptul că nu a jucat mai mult la echipa naţională. În plus, Răzvan Marin a spus că la naţională nu joacă pe postul pe care dă cel mai bun randament.

Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Cred că şi în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club şi vom vedea în octombrie ce va fi.

Reclamă

Terenul cred că aţi văzut că a fost un teren prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club şi vom vedea după.

Nu, nu mi-a spus nimeni nimic. Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi atâta tot. Specialiştii de pe la televizor poate să spună lucrurile astea, domnul selecţioner. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin după Macedonia de Nord – România 0-0.

Reclamă

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Răzvan Marin

Replica lui Mirel Rădoi a venit la conferinţa de presă. Iniţial, selecţionerul a încercat să respingă acuzaţiile că sunt probleme cu anumiţi jucători la echipa naţională.

„( n.r. – Răzvan Marin a spus să vă întrebăm pe dumneavoastră de ce a jucat puţin) Aşa v-a spus dumneavoastră? Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră, întâi o discut cu el şi după aceea o să răspund ceea ce avem de răspuns. Problema unui jucător sau a altuia.

Ştiu că au fost anumite discuţii, că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin. Până la partida cu Islanda eram acuzat că de ce nu bat un mijlocaş defensiv şi îl bag pe Răzvan Marin acolo, acum când nu mai joacă Răzvan Marin acolo, sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin şi că este nemulţumit. În situaţiile astea e simplu, avem patru jucători pentru două poziţii. Cum a fost la aceste acţiuni…Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu şi Olaru„, a declarat Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

România luptă pentru locul 2

Armenii au rămas pe locul secund, în condiţiile în care nu au mai reuşit să câştige în ultimele trei partide. Au 11 puncte, cu unul mai mult decât naţionala României. În schimb, tricolorii nu au reuşit să o scoată din calcule pe Macedonia de Nord. Au un punct avans după remiza de la Skopje.

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României din preliminariile CM 2022

Etapa 7 (8 octombrie):
Germania – România
Islanda – Armenia
Liechtenstein – Macedonia de Nord

Etapa 8 (11 octombrie):
Islanda – Liechtenstein
Macedonia de Nord – Germania
România – Armenia

Etapa 10 (14 noiembrie):
Armenia – Germania
Liechtenstein – România
Macedonia de Nord – Islanda

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor