Închide meniul

Mama lui Edi Iordănescu, plină de emoţii după România – Elveţia 1-0. „Am plâns. Am simţit că nu se mai termină meciul”

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2023, 8:44 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 17:38

Reclamă
Mama lui Edi Iordănescu, plină de emoţii după România – Elveţia 1-0. „Am plâns. Am simţit că nu se mai termină meciul

Mama lui Edi Iordănescu, plină de emoţii după România - Elveţia 1-0

Valeria şi Andrei Iordănescu, la finalul meciului România - Elveţia 1-0

Mama lui Edi Iordănescu a fost plină de emoţii după România – Elveţia 1-0, meci transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Soţia lui Anghel Iordănescu a mers pe stadion după o pauză de 10 ani şi a avut numai motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeria Iordănescu a recunoscut că a plâns după meciul cu Israel, care ne-a adus calificarea la EURO 2024. Mama lui Edi nu a uitat să-i mulţumească lui Dumnezeu.

Mama lui Edi Iordănescu, plină de emoţii după România – Elveţia 1-0

„(n.r. cât timp a trecut de când nu a mai fost pe stadion?) Cel puțin 10 ani, dar să știți că trăirile pe care le-am avut la copil au fost mai mari decât la soțul meu. Le mulțumesc băieților, pentru că mi-au făcut o mare bucurie, după trăirile și sentimentele avute.

Am simțit că nu se mai termină meciul, suporterii au fost superbi și la înălțime. În ultimul rând, le mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că eu tot timpul m-am rugat să ne ajute, să ne bucurăm cu toții.

După calificarea băiatului am plâns, e altceva pentru copil. Mândră nu pot să spun, bucuroasă. La EURO să facă ce a făcut și în seara asta, m-aș bucura să avem o echipă de acest nivel, le doresc în continuare ce le-am dorit și până acum, mă rog în continuare ca până acum”, a spus mama selecţionerului.

Reclamă

Andrei Iordănescu: „Tata a avut emoţii mai mari decât când era antrenor”

Anghel Iordănescu a fost surprins bucurându-se ca un copil la golul înscris de Denis Alibec, în debutu reprizei a doua. Fiul său, Andrei, a povestit cum a trăit „Generalul” meciul care ne-a menţinut în urna a doua pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie.

„Tata a ieșit prin față, a avut emoții toată seara, a stat în picioare din minutul 80, cu siguranță s-a rugat și el și a avut emoții mai mari decât atunci când era el antrenor. Se vede după voce că nu mai pot la cât am strigat, m-am rugat tot meciul să terminăm cu bine.

Nu m-aș fi gândit la o victorie, dar mi-aș fi dorit, cum s-a și întâmplat. Cred că este o surpriză și un moment unic că am terminat grupa neînvinși și pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să facem surpriză la EURO, cum am făcut și în această campanie de calificări și să trecem de grupe. Mi-aș dori să ieșim din grupe, să avem și o grupă accesibilă și ușoară ca să putem să câștigăm. Mi-aș dori să ieșim din grupă, cred că această națională merită să meargă mai departe”, a comentat şi Andrei Iordănescu, fratele selecţionerului.

România, a şasa oară la EURO

Naţionala de fotbal a României a câştigat Grupa I a preliminariilor EURO 2024, după ce a învins formaţia Elveţiei cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Denis Alibec (50) şi au terminat grupa neînvinşi, urmând să se afle în urna a doua valorică la tragerea la sorţi din 2 decembrie pentru grupele turneului final din Germania.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și