Închide meniul

Marcel Răducanu i-a făcut praf pe jucătorii de la naţionala României: „I-ar înjura mingea dacă ar putea vorbi!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 17:33

Reclamă
Marcel Răducanu i-a făcut praf pe jucătorii de la naţionala României: „I-ar înjura mingea dacă ar putea vorbi!

Marcel Răducanu, dărâmat după moartea lui Beckenbauer

Marcel Răducanu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marcel Răducanu a făcut praf echipa națională. Fostul internațional român a vorbit despre jocul prestat de selecționata noastră, la Lucerna, acolo unde tricolorii au obținut, în ultimele minute ale partidei, un egal, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intrat în minutul 57 al partidei, Valentin Mihăilă a reușit să înscrie o dublă, în minutele 89 și 90+2, iar astfel selecționata noastră a reușit să scoată un punct, după deplasarea din Elveția.

Marcel Răducanu a făcut praf echipa națională. Ce l-a nemulțumit pe fostul jucător de la Borussia Dortmund

Fostul mijlocaș de la Borussia Dortmund, Marcel Răducanu, a fost dezamăgit de prestația echipei naționale, din partida cu Elveția. Acesta este de părere că tricolorii au jucat decent doar în ultimele 3 minute ale partidei.

„Încerc să iau ce-i pozitiv și nu găsesc decât două, trei minute, alea de la final. Am avut noroc cu inspirația lui Edi Iordănescu, care i-a băgat pe Moruțan și pe Mihăilă. Să joci 88 de minute sub orice critică și să faci 2-2 cu Elveția, asta înseamnă să fii român și să ai bulan, cum spunem noi, fotbaliștii.

Băieții ăștia violează mingea. I-ar înjura mingea dacă ar putea vorbi. Unora, dacă le pui un jalon în față, nu sunt în stare să treacă de el. Nu știu să dribleze. N-avem cu cine, totul e întâmplător.

Reclamă

Ăștia-s jucătorii pe care-i avem, nu mai poți să-i înveți fotbal acum. Ce să le facă Edi? El are câteva zile înaintea meciurilor, în care trebuie să lucreze la automatisme. Toți au fost petarde în prima repriză.

E clar că ăștia sunt, cum a zis și Mihăilă, parcă. Alții mai buni n-avem și de aceea n-aș mai vrea să-i aud dând vina pe orice altceva decât pe neputința lor. Mereu găsesc motive, ba că a bătut vântul, ba că a strănutat unul în tribună. În Kosovo au dat vina pe starea gazonului în loc să zică merci. Păi dacă terenul era bun, kosovarii ne dădeau 3-0, despre ce vorbim?! Acum, la Lucerna, suprafața de joc a fost biliard și, cu excepția a două-trei minute, elvețienii s-au distrat cu noi”, a spus fostul fotbalist, pentru gsp.ro.

Cum arată clasamentul în grupa României după 4 etape. Tricolorii ocupă poziția a 2-a

În urma ultimelor rezultate înregistrate, România și-a menținut poziția a 2-a în Grupa I, care este condusă de Elveția, care a rămas pe primul loc, chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu România.

Reclamă 4 / 0/3

După ultimele rezultate înregistrate, situația grupei s-a complicat foarte mult, iar tricolorii vor avea mare concurență la calificare. După etapa a 4-a selecționata din Belarus a reintrat în cărți pentru calificarea la turneul final din Germania, iar acest lucru face misiunea României mult mai complicată.

Următoarele partidei pe care România le va juca vor fi în luna septembrie. Atunci, selecționata condusă de Edi Iordănescu va disputa 2 partide, ambele pe teren propriu, cu Israel și Kosovo. Astfel, având în vedere situația actuală din Grupa I, echipa națională va trebui să își câștige ambele partide din septembrie, pentru a mai rămâne în cărțile pentru calificarea la Campionatul European din Germania.

Clasamentul Grupei I

Elveția – 10 puncte
România – 8 puncte
Israel – 7 puncte
Belarus – 3 puncte
Kosovo – 3 puncte
Andorra – 1 punct

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și