Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu. Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului: „Să nu fim răutăcioşi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2023, 23:49

Reclamă
Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu. Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului: „Să nu fim răutăcioşi!

Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Adi Mutu, în timpul unei emisiuni / Antena 1

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu, după Kosovo – România, scor 0-0, în grupa I din preliminariile EURO 2024. Expertul Antena 1 crede că selecţionerul naţionalei tricolore nu merită să fie judecat atât de aspru după remiza de la Priştina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa României s-a chinuit în deplasarea de la Kosovo. Risca să plece învinsă, dacă golul marcat de Zhegrova, în minutul 69, nu era anulat cu ajutorul sistemului VAR. Pentru naţionala noastră urmează un nou meci în deplasare, cu Elveţia. Partida va fi luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0

Cel mai bun marcator din istoria reprezentativei României, la egalitate cu Gică Hagi, cere să i se acorde răbdare lui Edi Iordănescu. A ţinut să precizeze că importantă este calificarea la turneul final şi nu modul în care o poate obţine.

Kosovo e o echipă care cred că e mai slab cotată decât noi şi ne-am chinuit puţin şi am fost dominaţi. Acesta a fost aspectul negativ, că am fost dominaţi de o echipă care e mai slab cotată ca noi. Aspectul pozitiv este sacrificiul pozitiv pe care l-au făcut băieţii şi atitudinea lor. Într-adevăr, dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să arătăm mult mai mult.

Haideţi să nu îi judecăm pe Edi Iordănescu şi pe băieţi… şi echipa României în general, pentru că mai au o treabă de făcut. Mai au de jucat meciuri. Important e să ne califice, nu cum o face şi cât de frumos a făcut-o. Important e să o facă! Iar până acum stă pe un loc calificabil, deci ar trebui să apreciem pentru că suntem acolo, cu şanse reale, suntem departe de locul 3 după această rundă. Deocamdată nu contează cum, trebuie să ne califice.

Reclamă

Suntem în cărţi şi atât timp cât el va obţine calificarea, la sfârşitul acestei campanii, jos pălăria lui şi băieţilor. De aceea e normal să criticăm, dar nici foarte tare, să nu fim răutăcioşi. Într-adevăr, nu a fost cel mai bun meci cu Kosovo, dar suntem acolo. Suntem în cărţi, cu şanse reale!„, a declarat Adi Mutu pentru Antena 1.

După primele trei etape din grupă, Elveţia este lider cu 9 puncte. A marcat 10 goluri şi a primit unul singur. România este pe locul 2, cu 7 puncte. Israel este pe poziţia a 3-a, cu 4 puncte, urmată de Kosovo (3 puncte), Andorra (1 punct) şi Belarus (0 puncte).

Vezi video mai jos cu rezumatul partidei dintre Kosovo și România

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0: „Îmi felicit echipa, e un punct câştigat”

Edi Iordănescu i-a felicitat pe jucătorii săi pentru remiza obţinută la Priştina. Selecţionerul României a punctat că meciul s-a disputat pe un teren foarte dificil. Kosovo – România 0-0 a fost transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nu pot să încep decât prin a-mi felicita echipa. E un rezultat important împotriva unei contracandidate care are de recuperat o anumită distanţă faţă de noi.

Vă spun cu sinceritate că am gândit jocul pentru 3 puncte. Eram conştient că va fi un joc foarte dificil. Aveam şi plasa de siguranţă, să obţinem un punct. Am gândit jocul într-un fel, am vrut să avem mingea, dar ce s-a întâmplat, condiţiile de joc, a trebuit să ne repoziţionăm. Am schimbat 3 jucători încercând să ne adaptăm la condiţiile de joc.

Echipa a răspuns bine. Am făcut o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului. Am reuşit să tragem acest punct, muncit. Am avut eficienţă.

(n.r.: despre teren) Cu tot respectul, mi s-a părut că nu s-au făcut eforturi cu adevărat ca să rezolve situația cu terenul. Nu te poți pune cu vremea, dar au intervenit doar cu două ore înainte de meci și cu puține persoane.

Am arătat că am putut să construim cu Andorra, cu Belarus. Vedeţi ce a făcut Elveţia cu Andorra, 2-1. Hai să găsim punctele bune, echipa a dat ce are mai bun. Va fi o provocare să recuperăm băieţii pentru Elveţia„, a declarat selecţionerul României pentru Antena 1.

Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo – România 0-0: „Nu putem emite pretenții pentru locul doi!”

Fostul internațional susține că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au făcut un meci extrem de slab, motiv pentru care susține nu au șanse de calificare la EURO 2024.

Reclamă

Un meci în care, sincer, nu meritam să terminăm la egalitate. Echipa din Kosovo a fost superioară, mai ales în repriza a doua, din aproape toate punctele de vedere: fizic, tactic, tehnic, al voinţei de luptă şi doar imprecizia, mai ales a lui Muriqi, în aceste ultime minute a făcut să nu ne întoarcem fără nici măcar un punct din Kosovo.

Repet, o echipă a României care nu a arătat aproape nimic. O echipă a României care a fost depăşită la capitolul viteză după părerea mea, la capitolul voinţă, o echipă disperată în a doua repriză, mai ales. Într-adevăr, se părea că de la un moment la altul cei din Kosovo puteau înscrie.

Dar, repet, nu putem emite pretenţii de a ne lupta pentru locul doi, mai ales după această repriză a doua dezastruoasă. Sunt foarte dezamăgit! Mă aşteptam un pic mai mult şi din punct de vedere individual de la Man, la Coman, de cei care au intrat. De Puşcaş nu mai spun.

Am fost norocoşi! Luăm acest punct care va cântări, probabil, mult în balanţa calificării. Uşor, uşor, nu cred că mai stăm la mâna noastră pentru că Israelul câştigă şi această echipă din Kosovo, pe care o cunoşteam, o să vedeţi că nu o să fie deloc simplu la Bucureşti în meciul retur!”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și