Închide meniul

Marcel Răducanu l-a distrus pe Denis Alibec: „El nu aleargă, se rostogoleşte! E mai gras ca mine”. Nici Vlad Chiricheş nu a scăpat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iunie 2022, 23:42

Marcel Răducanu l-a distrus pe Denis Alibec: „El nu aleargă, se rostogoleşte! E mai gras ca mine. Nici Vlad Chiricheş nu a scăpat

Marcel Răducanu, dărâmat după moartea lui Beckenbauer

Marcel Răducanu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marcel Răducanu a răbufnit după umilinţa suferită de tricolori cu Muntenegru, scor 0-3, şi a distrus un jucător din naţionala României. Fostul internaţional a avut o reacţie uluitoare la adresa lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desemnat cel mai bun fotbalist român în 1980 şi candidat la Balonul de Aur, Răducanu a dat de pământ cu atacantul de 31 de ani de la Atromitos Atena. Fostul jucător de la Steaua şi Borussia Dortmund n-a avut milă de Alibec, care a suferit o leziune musculară la coapsa stângă în Bosnia şi a ratat duelul cu Muntenegru.

Marcel Răducanu l-a distrus pe Denis Alibec

Să îl lăsăm pe Edi, poate a fost neinspirat, dar, băi, intră pe teren, mori pentru România. Asta mă supără pe mine, dacă nu știu fotbal, măcar lupt, încerc să fac ceva. Păi vine Alibec care e mai gras ca mine, el nu aleargă, se rostogoleste. El a făcut întindere în vestiar, când și-a luat chiloții pe el. Oricine ar veni nu face față. Se vorbesc de sute de milioane, dar când intră pe teren nu arată nimic. Poate să vină Klopp sau Mourinho că nu au ce să facă, nu au material„, a declarat Marcel Răducanu la digisport.ro.

De două ori campion în Liga 1, cu Steaua, Răducanu nu i-a menajat nici pe jucătorii care au fost la un pas să se retragă de la echipa naţională. A pus tunurile pe Vlad Chiricheş şi Alex Maxim.

Unde sunt jucătorii buni, nu îi văd. Vin ăștia cu echipa a doua și ne bat, 3-0, nici nu am mișcat. Această generație, această selecție care s-a făcut tot pe bani, de asta sunt acești jucători mediocri. Noi trebuie să o luăm de jos de tot, de la copii. De acolo nu se lucrează ca lumea, de la 7-8 ani.

Reclamă

Generația asta e vai de capul ei, nu e că nu vor, dar atât pot. Am auzit că sunt unii care au zis că se retrag de la echipa națională. Băi, retrage-te din fotbal, că păcălești fotbalul. Maxim și Chiricheș, cum adică mă retrag din echipa națională, asta ma deranjează„, a mai spus fostul internaţional.

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu: „Se vede şaorma pe el”

Denis Alibec a fost luat la ţintă şi de Cornel Dinu. Atacantului i-a fost reproşată condiţia fizică pe care a prezentat-o în meciul echipei naţionale, Bosnia – România, scor 1-0.

La Chiricheş ferească Dumnezeu să scape contra lui 1 contra 1. Iar despre Puşcaş nu este de nivelul echipei naţionale. A fost unul dintre jucătorii modeşti. A avut două situaţii în care trebuia să marcăm în mod normal…

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec pe care se vede existenţa acelui fel de mâncare balcanic, un fel de mâncare balcanică care este şaorma. Cu certitudine el are 7-8 kg în plus. Acum aflăm de la conducerea lui Edi că la faza aia când a încercat să se ducă după minge a făcut un accident muscular”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Denis Alibec s-a accidentat în partida cu Bosnia, iar selecţionerul României a anunţat încă de atunci că suspect de ruptură musculară.

„Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut”, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și