Închide meniul

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu: „Se vede şaorma pe el. Cu certitudine are 7-8 kg în plus”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 14:48

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu: „Se vede şaorma pe el. Cu certitudine are 7-8 kg în plus

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu

Denis Alibec, într-o partidă pentru echipa naţională/ Profimediaimages

Denis Alibec a fost luat la ţintă de Cornel Dinu. Atacantului i-a fost reproşată condiţia fizică pe care a prezentat-o în meciul echipei naţionale, Bosnia-România 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu nu i-a menajat pe „tricolori”, după o nouă înfrângere. România a pierdut în faţa Bosniei cel de-al doilea meci din grupa de Nations League. Următorul meci al României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu

După partida de maţi seara, Cornel Dinu nu are cuvinte de laudă pentru vreun jucător de la naţională. Acesta i-a taxat pe elevii lui Edi Iordănescu pentru prestaţia din deplasarea cu Bosnia.

„La Chiricheş ferească Dumnezeu să scape contra lui 1 contra 1. Iar despre Puşcaş nu este de nivelul echipei naţionale. A fost unul dintre jucătorii modeşti. A avut două situaţii în care trebuia să marcăm în mod normal…

Denis Alibec pe care se vede existenţa acelui fel de mâncare balcanic, un fel de mâncare balcanică care este şaorma. Cu certitudine el are 7-8 kg în plus. Acum aflăm de la conducerea lui Edi că la faza aia când a încercat să se ducă după minge a făcut un accident muscular”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Denis Alibec s-a accidentat în partida cu Bosnia, şi este suspect de ruptură musculară, după cum a anunţat Edi Iordănescu după meci.

„Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut”, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Cornel Dinu îl laudă pe Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0

Cornel Dinu se arată optimist după partida cu Bosnia. În ciuda înfrângerii, echipa naţională a prestat un joc bun, având numeroase ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

„E o diferenţă foarte mare. M-am uitat la discursul lui Edi. E fantastic. E de propagandist. De ce? E o imensă diferenţă şi a avut un sufleor inspirat. Faţă de 4-3-3 pe care l-a jucat complet neinspirat la Podgorica, formula 3-5-1-1 s-a dovedit mai apropiată de adevăr, când întâlneşti astfel de echipe, cu jucători care evoluează în campionate mai puternice decât ai noştri. Diferenţa a fost majoră, aşa trebuia să abordeze şi meciul cu Podgorica. Echipei îi lipseşte ceva mental-emoţional. La Podgorica ai aranjat echipa total neinspirat şi mai apropiat de adevăr a fost la Zenica.

Problema care se pune e… Nu se poate să rateză ocazia aia, prin Puşcaş. Am mai avut ocazii. Doar Puşcaş a reuşit să tragă în fundaşul advers. Bosnia a fost mai mult spre vacanţă, căzută. Am mai avut şi ocazia lui Burcă, lovitura de cap”, a declarat Cornel Dinu la orangesport.ro.

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0

George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0. Atacantul a semnat două ratări uriaşe în prima repriză. La prima a rămas singur cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie, iar la a doua a trimis cu capul puţin peste poartă.

„Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și