Închide meniul

Marius Croitoru îi ia apărarea lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia: „Ar trebui să mergem pe continuitate. Să-l susţinem”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 8:27

Marius Croitoru îi ia apărarea lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia: „Ar trebui să mergem pe continuitate. Să-l susţinem

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu, înainte de ultimul meci din această ediţie de Liga Naţiunilor, România – Bosnia. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar patru puncte. „Tricolorii” speră la o victorie pe teren propriu cu Bosnia, pentru a evita retrogradarea.

Marius Croitoru îi ia apărarea lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia

Marius Croitoru a comentat situaţia lui Edi Iordănescu, care a fost aspru criticat după rezultatele dezamăgitoare înregistrate de România în Liga Naţiunilor. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a mărturisit că oficialii de la FRF ar trebui să-i ofere credit în continuare selecţionerului.

„Edi n-are ce să facă. Rezultatele sunt cele care sunt. Încearcă să schimbe el ceva la nivel de joc, dar ca antrenor nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile. E foarte greu!

Ca antrenor de club lucrezi luni de zile și tot nu poți să reglezi anumite lucruri, darămite un selecționer în 3-4 zile cu jucători veniți din toate țările. Este imposibil. Chiar dacă jucătorii au valoare, lucrurile sunt foarte greu de rezolvat într-o săptămână.

Reclamă

Avem datoria ca iubitori ai naționalei să susținem ceea ce se întâmplă la națională. Să-l susținem pe Edi. Dacă până acum s-a mers pe ideea de schimbare și tot nu s-a întâmplat nimic, eu zic că ar trebui să mergem pe continuitate și să vedem ce se va întâmpla.

Până acum s-au schimbat antrenorii, dar rezultatele au fost aceleași. Cred că trebuie să schimbăm abordarea și să încercăm și altceva decât a fost până acum”, a transmis Marius Croitoru, la conferinţa de presă premergătoare partidei din Cupa României a lui FC U Craiova 1948.

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu. Fostul internaţional român e de părere că Edi Iordănescu va pleca de la naţională dacă va termina pe locul 4 în grupă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă România va evita retrogradarea şi va termina grupa pe locul 3, Panduru spune că actualul selecţioner nu va pleca. Panduru a făcut un pariu şi cu Răducioiu pe seama viitorului lui Edi Iordănescu la naţionala României.

„Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine (n.r. – luni) se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua.

Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară.

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

„Da, cred că ar putea să plece. El nu a fost criticat foarte mult„, a completat Florin Răducioiu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și