Închide meniul

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Se va întâmpla cum zic eu! Plec cu camionul de sticle cu vin!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 23:18

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Se va întâmpla cum zic eu! Plec cu camionul de sticle cu vin!

Basarab Panduru a vorbit despre scenariul în care Edi Iordănescu va pleca de la echipa naţională

Edi iordănescu nu a exclus că va pleca de la echipa naţională

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu. Fostul internaţional român e de părere că Edi Iordănescu va pleca de la naţională dacă va termina pe locul 4 în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România luptă să evite retrogradarea în Liga C din UEFA Nations League în partida cu Bosnia, care va fi luni seară, de la 21.45, în format live text pe AS.ro.

Dacă România va evita retrogradarea şi va termina grupa pe locul 3, Panduru spune că actualul selecţioner nu va pleca. Panduru a făcut un pariu şi cu Răducioiu pe seama viitorului lui Edi Iordănescu la naţionala României.

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu

Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine (n.r. – luni) se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua.

Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară.

Reclamă

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea. „, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Da, cred că ar putea să plece. El nu a fost criticat foarte mult„, a completat Florin Răducioiu.

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională după această campanie din Nations League. Selecţionerul României a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar şi în ce condiţii îşi doreşte să rămână pe banca primei reprezentative.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu asigură că viitorul său depinde de ceea ce se va întâmpla în meciul România – Bosnia, care va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Îmi doresc să terminăm după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8, ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner. Însă le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze că încrederea mea necondiţionată şi mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns, dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam. Acum mai avem o şansă, dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie. Va conta foarte mult (n.r. rezultatul din meciul cu Bosnia)„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu
  • România – Bosnia e luni, de la 21:45, în format live text pe www.AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și