Închide meniul

Marius Lăcătuș, luat prin surprindere de anunțul lui Mirel Rădoi că pleacă de la naționala României: „Mi s-ar părea anormal să nu facă asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 17:21

Marius Lăcătuș, luat prin surprindere de anunțul lui Mirel Rădoi că pleacă de la naționala României: „Mi s-ar părea anormal să nu facă asta!

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la naționala României imediat după victoria cu Armenia, scor 1-0. Selecționerul a anunțat că va părăsi naționala după meciurile cu Islanda și Liechtenstein. Lăcătuș e convins că FRF îi va propune un nou contract lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș: „Ar fi păcat să plece, e o muncă începută de el!”

„M-a luat prin surprindere că a luat această hotărâre de a pleca, mai ales după o perioadă destul de bună. Dacă ne gândim la luna septembrie şi la jocurile din octombire, echipa naţională a avut prestaţii bune care îţi dau speranţe pentru viitor, cel puţin pentru calificarea la baraj, să sperăm că o vom obţine.

Poate se vor găsi soluţii ca el să continue. Ar fi păcat, e o muncă începută de el cu echipa. Sper să continue. (n.r. dacă va pleca Rădoi) Cred că e nevoie de un antrenor cu experienţă, un antrenor care cunoaşte bine sau chiar foarte bine fotbalul românesc. Timpul ne presează. În martie e primul joc de baraj. Nu va avea mult timp la dispoziţie nici pentru amicale, vine vacanţă de iarnă şi imediat ne trezim că jucăm jocurile de baraj.

Eu cred că cei de la FRF îi vor propune un nou contract lui Rădoi. Mi s-ar părea anormal să nu se aşeze un pic la masă să discute. Nu cred că selecţionerul pleacă aşa, a dat o declaraţie şi pleacă fără o reacţie a FRF-ului. E şi Olăroiu o soluţie. E şi Piţurcă, poate şi Boloni să fie o soluţie. Dar nu cred că va veni cineva doar pentru două jocuri la naţională” , a spus Marius Lăcătuş pentru telekomsport.ro.

FRF nu ia în calcul plecarea lui Mirel Rădoi

În ciuda reticenței lui Mirel Rădoi, oficialii Federației sunt convinși că îl vor putea întoarce din drum, dacă tricolorii se vor califica la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Aurel Țicleanu, este sigur că contractul lui Mirel Rădoi va putea fi prelungit. După meciurile cu Islanda și Liechtenstein, selecționerul se va așeza la masa negocierilor cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

În opinia mea, echipa națională a României are un antrenor în acest moment. Avem un meci foarte greu cu Islanda, pe care trebuie să-l câștigăm. Prin jocul rezultatelor s-ar putea să fim deja calificați. După jocul cu Liechtenstein echipa cred că va fi pe locul 2. Eu cred că, după acel meci, reprezentanții Federației se vor așeza la masă cu el și se vor regla lucrurile.

Îl cunosc pe Mirel Rădoi, este un tip responsabil. Sunt oameni din Federație care pot vorbi cu el. Eu nu cred că va lăsa lucrurile la jumătatea drumului„, a declarat Aurel Țicleanu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Lăcătuș, surprins de anunțul lui Mirel Rădoi
  • Lăcătuș crede că Rădoi va continua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și