Închide meniul

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2024, 22:16

Reclamă
Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

Marius Marin şi Mircea Lucescu, la coferinţa de presă premergătoare meciului Lituania - România / Instagram Echipa Naţională

Marius Marin a făcut o fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu, în urmă cu 15 ani. În prezent la naţionala României, acolo unde este antrenat chiar de marele tehnician român, jucătorul celor de la Pisa are o amintire specială din 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum 15 ani, înaintea duelului dintre Poli Timişoara şi Şahtior, din preliminariile UEFA Champions League, Marius Marin a făcut o fotografie alături de antrenorul român.

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu!

La 15 ani distanţă de la acel moment, România se pregăteşte pentru meciul din Lituania din Nations League, care se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

La conferinţa de presă premergătoare a meciului, cei doi reprezentanţi ai României au fost chiar Mircea Lucescu şi Marius Marin

„Marius Marin: 2009 vs 2024. De la un puști de 11 ani, suporter al Politehnicii Timișoara, care făcea o poză cu cel mai în vogă antrenor român, la titular al echipei naționale, la 26 de ani, participând la conferința de presă alături de același Mircea Lucescu, acum selecționerul României. Crede mereu în tine și în visul tău!”, este mesajul transmis de echipa naţională a României, pe contul de Instagram.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Echipa națională a României (@echipanationala)

Crescut la Poli Timişoara, Marius marin a ajuns în Italia în 2016, la Sassuolo. El a mai fost împrumutat la Catanzaro şi Pisa, iar din 2019 este jucătorul celor de la Pisa. Cotat la 1,6 milioane de euro, Marius Marin a evoluat în 8 meciuri pentru echipa sa în acest sezon, în Serie B.

Marius Marin a debutat la naţionala României pe 5 septembrie 2021, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, cu Liechtenstein.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

23:39

Belgia – Franța 1-2 și Germania – Olanda 1-0. A fost spectacol în Nations League. Rezultatele serii

23:22

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

23:00

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

1 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 2 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 5 Jucătorul cerut titular la echipa naţională, în meciul cu Lituania: „E de altă categorie!” Mesaj pentru Mircea Lucescu 6 Naţionala lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz ferm, înaintea meciului cu Lituania! Ce nu le-a permis UEFA „tricolorilor”
Citește și