Închide meniul

Marius Şumudică, declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei: „E de o nesimţire incredibilă”

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 20:47

Reclamă
Marius Şumudică, declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei: „E de o nesimţire incredibilă

Marius Şumudică, declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Şumudică a făcut o declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei! Tehnicianul celor de la Gaziantep a vorbit despre unul dintre fotbaliștii pe care îi pregătește la formația din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Denis Drăguș, care a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională pentru meciurile cu Israel, de pe 18 noiembrie, ora 21:45 și cu Elveția, de pe 21 noiembrie, ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Marius Şumudică, declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei. Cum l-a descris pe Denis Drăguș

„Șumi” a vorbit despre jucătorul legitimat la Gaziantep, care ar putea fi utilizat de către Edi Iordănescu în meciurile din această lună. Tehnicianul este de părere că atacantul său dă un randament mai bun în centrul liniei de atac.

Totodată, Marius Șumudică a oferit o argumentare a afirmației și a menționat faptul că jucătorul „e de o nesimțire pozitivă incredibilă”.

„Eu îl pregătesc pe Drăguș zi de zi. Dacă-l bagi în bandă… Este un jucător care scoate om din joc perpendicular pe poartă. El joacă număr 9, cu doi în spatele lui, Maxim și Gradel. Are o viteză incredibilă, deci incredibilă.

Reclamă

Eu nu pot să-l stăpânesc înainte de meci, cu 24 de ore înainte de meci este ca la meci. Este un jucător complet în opinia mea, are lovitură de cap bună, tehnicitate extraordinară, are ambele picioare. Alibec compensează cu experiența. Eu nu l-aș pune în bandă pe Drăguș.

Nu există antrenament… Ca să înțelegi. Este de o nesimțire pozitivă incredibilă.Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede pe nimeni în afară de poartă.

Ca să nu apară conflicte la antrenamente, pe el îl pun să joace doar din două atingeri. I-am zis că lui îi mai trebuie o minge. Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede nici stânga, nici dreapta, nici că-i roșu la semafor.

Reclamă 4 / 0/3

Își dorește foarte mult să joace. Mai departe, este opinia lui Edi. Eu pot să spun doar ce e la mine”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024

Potrivit gsp.ro, jucătorii naţionalei vor încasa prime de 4 milioane de euro dacă se califică la turneul final. Această sumă va fi împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare „tricolor”.

Această sumă reprezintă 40% din bonusul pe care Federaţia Română de Fotbal îl va încasa de la UEFA dacă România va merge la EURO 2024. Jucătorii cu cele mai multe minute vor primi circa 150.000 de euro.

S-a aflat şi prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO 2024.

Andrei Vochin a dezvăluit că UEFA îi va acorda României suma de 10 milioane de euro, dacă se va califica la EURO 2024. Din această sumă, 7-8% va merge către angajaţii FRF. Astfel, membrii Federaţiei vor împărţi o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro.

Vochin a mai declarat că cele mai mari sume vor merge către jucători şi staff, iar angajaţii FRF vor fi „ultimii pe listă” şi vor încasa cel mai puţin, dacă România va merge la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și