Închide meniul

Marius Şumudică, discurs dur după EURO U21: „E grav! Mi se pare mult prea mult”. Ce a spus despre Stoichiţă şi Săndoi

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 9:50

Reclamă
Marius Şumudică, discurs dur după EURO U21: „E grav! Mi se pare mult prea mult. Ce a spus despre Stoichiţă şi Săndoi

Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1

Marius Şumudică / ProfiMedia

Marius Şumudică a avut un discurs dur după EURO U21, turneul final organizat de România şi Georgia. Ţara noastră nu doar că nu a trecut de faza grupelor, dar a încheiat cu două înfrângeri şi un rezultat de egalitate fără gol marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele trei meciuri ale României U21 de la Campionatul European de Tineret, Marius Şumudică l-a criticat pe Mihai Stoichiţă, cel care declara în urmă cu câteva luni că ţara noastră poate câştiga acest turneu final. Nici selecţionerul Emil Săndoi nu a scăpat de criticile lui Şumudică.

Marius Şumudică, discurs dur după EURO U21: „E grav! Mi se pare mult prea mult”. Ce a spus despre Stoichiţă şi Săndoi

Antrenorul celor de la Al Raed consideră că declaraţia lui Mihai Stoichiţă din această primăvară, când a declarat că România U21 poate câştiga Campionatul European, au reprezentat o greşeală gravă a celor de la FRF:

„Asta e grav! Când un angajat al FRF-ului vine și spune, dar nu în glumă, să spună că această selecționată va câștiga turneul final… mi se pare mult prea mult”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Nici selecţionerul Emil Săndoi nu a scăpat de criticile lui Şumudică. Acesta a acuzat lipsa de atitudine a selecţionerului după ultimele două înfrângeri, atunci când la meciul cu Croaţia nu a dat indicaţii de la marginea terenului, dar şi momentul în care a întrebat pe cineva din staff-ul său ce schimbări să facă:

Reclamă

„Am văzut o fază ieri, pentru mine este incredibilă, pe cuvântul meu de onoare. A fost o fază prin minutul 60 și ceva și Louis Munteanu șutează mult în afară, a mai avut nereușite, stadionul deja începuse să strige: ‘demisia’.

Mă, și au pus camera pe banca de rezerve și îl văd pe Emil Săndoi, săracul, bine, eu îl înțeleg, nici nu a ieșit de sub copertina aia, eu am crezut că plouă sau ceva de genul ăsta.

Nici nu a mai ieșit de acolo. Să transmiți, nu știu, eu așa sunt ca antrenor, trebuie să fii coleric, sunt stiluri și stiluri, dar la nivel de U21 când ai două înfrângeri trebuie să faci ceva, să vii cu un șoc la echipă. În fine, nu știu.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut faza respectivă în care se întoarce către colegii săi de bancă și zice: ‘pe cine băgăm?’ Am văzut mimica, era clar, nici nu a pus mâna la gură, am rămas perplex. Antrenorul principal, tu ești care răspunzi, eu îl respect, nu am nicio problemă cu el, e un băiat deosebit, cu bun simț, bă, dar să te întorci să întrebi…pe cine ai întrebat?”, a mai spus Marius Şumudică.

Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0: „Contractul meu cu FRF s-a terminat! Nu am fost pregătiţi pentru competiţie!”

„Un joc încins şi echilibrat în marea majoritate a timpului. Parcă puţin pe final am avut de suferit şi după ce am făcut schimbările. Mulţi jucători au depus un efort fantastic. Işfan a făcut un efort fantastic, a jucat 3 meciuri întregi. Fane Târnovanu a avut o evoluţie cum ne-a obişnuit în ultimul timp. Vreau să-l felicit şi eu şi tot staff-ul. Eu am spus încă de la început că este un nivel ridicat.

Poate nu am fost pregătiţi pentru a astfel de competiţie. Am avut jucători accidentaţi, am avut jucători care nu au fost lăsaţi la această competiţie. În momentul în care am venit aici, am văzut toate meciurile pe care această generaţie le-a avut şi am spus că suntem deficitari la posesie. Nu îmi reproşez absolut nimic, din punct de vedere al selecţiei. Poate o lipsă de inspiraţie la jocul cu Spania.

Să ştiţi că eu îmi termin contractul cu FRF. După această partidă, contractul meu s-a încheiat la Federaţia Română de Fotbal. Eu nu m-am agăţat niciodată de contracte, nu cred că existe vreun preşedinte de club care poate să afirme că au avut discuţii legate de contract. Sunt un om fair-play şi de fiecare dată îmi propun să pot să stau cu fruntea sus în faţa oricui. Cred că este o realitate, că avem probleme„, a spus Emil Săndoi după Croaţia U21 – România U21 0-0, la tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și