Închide meniul

Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0: „Contractul meu cu FRF s-a terminat! Nu am fost pregătiţi pentru competiţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2023, 0:08

Reclamă
Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0: „Contractul meu cu FRF s-a terminat! Nu am fost pregătiţi pentru competiţie!

Emil Săndoi, după ce România U21 a terminat Campionatul European fără gol marcat

Hepta

Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0. Selecţionerul a avut o primă reacţie după ce naţionala de tineret a României a suferit o ruşine istorică la Campionatul European pe tineret, care se desfăşoară în ţara noastră şi în Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mici nu au reuşit să marcheze niciun gol în cele 3 partide jucate pe stadionul Steaua. A fost 0-3 cu Spania U21, 0-1 cu Ucraina U21 şi 0-0 cu Croaţia U21.

Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0

Un joc încins şi echilibrat în marea majoritate a timpului. Parcă puţin pe final am avut de suferit şi după ce am făcut schimbările. Mulţi jucători au depus un efort fantastic. Işfan a făcut un efort fantastic, a jucat 3 meciuri întregi. Fane Târnovanu a avut o evoluţie cum ne-a obişnuit în ultimul timp. Vreau să-l felicit şi eu şi tot staff-ul. Eu am spus încă de la început că este un nivel ridicat.

Poate nu am fost pregătiţi pentru a astfel de competiţie. Am avut jucători accidentaţi, am avut jucători care nu au fost lăsaţi la această competiţie. În momentul în care am venit aici, am văzut toate meciurile pe care această generaţie le-a avut şi am spus că suntem deficitari la posesie. Nu îmi reproşez absolut nimic, din punct de vedere al selecţiei. Poate o lipsă de inspiraţie la jocul cu Spania.

Să ştiţi că eu îmi termin contractul cu FRF. După această partidă, contractul meu s-a încheiat la Federaţia Română de Fotbal. Eu nu m-am agăţat niciodată de contracte, nu cred că existe vreun preşedinte de club care poate să afirme că au avut discuţii legate de contract. Sunt un om fair-play şi de fiecare dată îmi propun să pot să stau cu fruntea sus în faţa oricui. Cred că este o realitate, că avem probleme„, a spus Enil Săndoi după Croaţia U21 – România U21 0-0, la tvr.ro.

Reclamă

Echipa naţională U21 a României a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U21 a Croaţiei, în grupa A a Campionatului European U21. Echipa României încheie cele trei meciuri din grupă fără gol marcat.

În minutul 19 Octavian Popescu i-a pasat foarte bine lui Louis Munteanu, care a şutat din careu, dar portarul Pandur a reţinut.

Tricolorii au avut emoţii în minutul 38, când Târnovanu a intervenit mai întâi la şutul lui Baturina, apoi la cel al lui Beljo, iar faza s-a încheiat cu şutul în bară al lui Vidovic. Repriza s-a încheiat cu şutul pe portar al lui Pantea, din minutul 40, după o cursă frumoasă şi o pasă excelentă a lui Markovic.

Reclamă 4 / 0/3

Partea a doua nu a excelat în faze de poartă. În minutul 63 Petrila a trimis din careu, din poziţie bună, mult pe lângă poartă. Târnovanu a avut o intervenţie excelentă în minutul 79, iar în minutul 80 Prsir nu a găsit spatiu portii tricolorilor. Fruk a fost blocat de Dican în minutul 85, iar în minutul 90+1 Târnovanu i-a refuzat golul lui Frigan şi s-a încheiat 0-0. România a terminat grupa pe ultimul loc, cu un punct, fără gol marcat şi cu patru primite.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și