Închide meniul

Marius Șumudică, savuros: ”Edi Iordănescu și-a aruncat și câteva fire de păr în cap!” + Dialog antologic cu Mirel Rădoi: ”Mă iei la mișto?”

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 17:00

Marius Șumudică, savuros: ”Edi Iordănescu și-a aruncat și câteva fire de păr în cap!” + Dialog antologic cu Mirel Rădoi: ”Mă iei la mișto?”

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, Rizespor şi Yeni Malatyaspor

Profimedia

  • Marius Șumudică, savuros după ce a fost întrebat de Edi Iordănescu
  • Antrenorul a avut un dialog antologic cu Mirel Rădoi

 

Marius Șumudică, savuros după ce a fost întrebat de Edi Iordănescu

Prieten cu Edi Iordănescu, Marius Șumudică s-a amuzat după ce a fost întrebat de noul selecționer. Tehnicianul a dezvăluit și discuția savuroasă pe care avut-o cu Mirel Rădoi, după ce acesta l-a propus la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă pusese Rădoi pe listă, a zis că eram cel mai indicat. Am crezut că e ironic, am zis ce faci: Mă iei la mișto? Edi e un antrenor tânăr, disciplinat. Cred că singurul handicap este experiența, dar poate să o combată cu dorința de afirmare.

L-am văzut și la conferința de presă zâmbăreț, mi s-a părut că și-a aruncat și câteva fire de păr în cap. Mi-a trimis și un mesaj, mai glumim așa noi”, s-a amuzat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Promisiunea făcută de Edi Iordănescu pentru fanii echipei naționale

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, le-a promis fanilor echipei naționale că va face toate eforturile să obțină calificarea la EURO 2024.

„Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare si încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare.

Reclamă

Nu promit însă să reușesc să vă și răspund tuturor, dar sunt sigur ca înțelegeți motivele. Pot însa sa va promit ca o sa dau tot ce am mai bun pentru echipa nationala si la final sa dea Dumnezeau sa mergem impreuna în Germania pentru turneul final. Va garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, asa cum a fost în toate colaborările mele trecute si îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor. 

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa nationala si am încredere mare în munca pe care o putem face impreuna cu stafful, echipa si toti cei implicati in proiect. Uniti pentru Romania !!”, a scris Edi Iordănescu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”