Închide meniul

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 18:03 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 19:06

Reclamă
Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Jucătorii naţionalei României / Profimedia

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! După partidele de pregătire din luna martie cu Irlanda de Nord (1-1) şi Columbia (2-3), „tricolorii” vor avea la dispoziţie alte două meciuri de pregătire înaintea turneului final care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgaria şi Liechtenstein sunt adversarele României din luna iunie. Ultimul meci, cel cu Liechtenstein, nu se va mai disputa pe 8 iunie, aşa cum fusese programat iniţial, ci pe 7 iunie. Meciul va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Partida de pregătire pentru participarea la EURO 2024 dintre România şi selecţionata statului Liechtenstein se va disputa pe 7 iunie, pe stadionul Steaua, cu o zi mai devreme decât fusese programată iniţial, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial, potrivit agerpres.ro.

„Partida România – Liechtenstein, programată iniţial pe 8 iunie, va avea loc mai devreme cu o zi, pe 7 iunie, tot pe stadionul Steaua din Bucureşti. În urma dialogului avut cu reprezentanţii Federaţiei de Fotbal din Liechtenstein, meciul dintre cele două selecţionate a fost devansat pentru o zi”, informează frf.ro.

Astfel, programul „tricolorilor” înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024 este următorul:

Reclamă

Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul Steaua din Bucureşti iar orele de disputare vor fi stabilite ulterior, împreună cu deţinătorii de drepturi de televizare.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele şase grupe de la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face „ravagii” în atacul României la EURO

Viorel Moldovan a găsit atacul ideal pentru România, în vederea Campionatului European. Fostul internaţional l-ar folosi pe Denis Drăguş pe postul de atacant central, aşa cum joacă şi la echipa sa de club, Gaziantep. De asemenea, în flancul drept, Moldovan l-ar titulariza pe Dennis Man, care face un sezon de vis la Parma, iar în stânga titular ar fi Alexandru Mitriţă.

Viorel Moldovan e convins că toţi cei trei jucători enumeraţi ar aduce viteză pe atac pentru România.

„Stau și îmi imaginez un prim 11 al echipei naționale cu Man în dreapta, cu Mitriță în stânga și cu Drăguș atacant central. Atenție, Drăguș atacant central! Ce viteză putem să avem, ce creativitate am avea. Am putea profita de spațiile adversarului fiind o echipă reactivă. Îmi imaginez ceva interesant”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și